Καταγγέλλει τον πρώην της για εξαναγκασμούς σε ομαδικούς βιασμούς και ανταλλαγές συντρόφων, «άλλα δείχνουν τα βίντεο» απαντά ο 53χρονος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Καταγγέλλει τον πρώην της για εξαναγκασμούς σε ομαδικούς βιασμούς και ανταλλαγές συντρόφων, «άλλα δείχνουν τα βίντεο» απαντά ο 53χρονος

Κατηγορία Κρήτη στις   1:11 μ.μ.  |  Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Σοκαριστικές είναι οι καταγγελίες 36χρονης γυναίκας, η οποία ισχυρίζεται πως ο 53χρονος σύντροφός της, την εξανάγκαζε σε ομαδικούς βιασμούς και βραδιές ανταλλαγής συντρόφων.


Η 36χρονη σοκάρει με τις καταγγελίες της για τα όσα ισχυρίζεται πως έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της τα 14 χρόνια που ήταν μαζί. Ο 53χρονος , καταγγέλλεται ότι την χτυπούσε, την απειλούσε και την εξανάγκαζε σε ομαδικούς βιασμούς και βραδιές ανταλλαγής συντρόφων.


Η γυναίκα, αποφάσισε να περάσει το κατώφλι της Ασφάλειας και να μιλήσει, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητό της, μη μπορώντας να δεχτεί ότι η σχέση τους έλαβε τέλος.


Η 36χρονη κατήγγειλε τον 53χρονο, ο οποίος αν και αρνήθηκε τις κατηγορίες, προφυλακίστηκε. Η πλευρά του 53χρονου, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης.


Ο δικηγόρος του 53χρονου κατηγορούμενου,  Γιώργος Στειακάκης, ανέφερε: «Προσκομίσαμε βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνεται ότι όσα γίνονταν δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα καταγγέλλει».


Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη κατήγγειλε πως αρκετές φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging (ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια), χωρίς εκείνη να το θέλει. Ο συνήγορος του 53χρονου, ισχυρίζεται ότι ήταν κοινή ερωτική επιλογή.


«Συναντιόντουσαν μια δυο φορές την εβδομάδα, είχαν αυτές τις περίεργες σεξουαλικές επιλογές, όμως, το ήθελαν και οι δύο και μάλιστα, τα κατέγραφαν σε βίντεο», τόνισε ο κ. Στειακάκης.


Μάλιστα, η 36χρονη ισχυρίζεται ότι πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο άνθρωπος αυτός έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός το οποίο εκείνη, λέει πως αγνοούσε.


Ο κ. Στειακάκης ανέφερε στο MEGA πως «η καταγγέλλουσα γνώριζε ότι ήταν από την πρώτη στιγμή παντρεμένος. Όταν η προκατάληψη είναι ισχυρότερη από τις αποδείξεις, τότε καταλήγουμε σε προφυλάκιση. Οι κατηγορίες είναι ψευδείς», υπογράμμισε ο συνήγορος του 53χρονου.


dikaiologitika.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html