41χρονη καθηγήτρια παρενοχλούσε 15χρονο – Τώρα είναι έγκυος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

41χρονη καθηγήτρια παρενοχλούσε 15χρονο – Τώρα είναι έγκυος

Κατηγορία Διεθνή στις   11:30 π.μ.  |  Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021



Μια καθηγήτρια στη Φλόριντα, η οποία κατηγορείται ότι είχε σεξουαλική επαφή με 15χρονο μαθητή είναι τώρα έγκυος-αλλά δεν ομολογεί ποιος είναι ο πατέρας.


Η Χάιρι Κάλβι, 41 ετών, συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη επειδή φέρεται να είχε ακατάλληλη σχέση με τον άντρα μαθητή στο JC Bermudez Doral Senior High School, σύμφωνα με την εφημερίδα Miami Herald.


Η Calvi είπε στην αστυνομία μετά τη σύλληψή της ότι ήταν έγκυος, αλλά αρνήθηκε να πει πόσο προχωρημένη είναι η εγκυμοσύνη της ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει και την ταυτότητα του πατέρα.


Η καθηγήτρια βρισκόταν σε υποχρεωτική άδεια από τον Μάρτιο, όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για πρώτη φορά για την παράνομη σχέση της με τον 15χρονο μαθητή, όταν άλλοι μαθητές ανέφεραν ότι είδαν βίντεο με την Calvi να φέρεται να κάνει σεξ με τον έφηβο.


Δεν είναι σαφές εάν η Calvi είχε οποιαδήποτε επαφή με τον έφηβο αφότου άρχισε η έρευνα από την αστυνομία τον Μάρτιο.


Μετά από έρευνα στο τηλέφωνο του εφήβου φέρεται να εντοπίστηκαν γυμνές φωτογραφίες του ζευγαριού και μια σειρά μηνυμάτων στην εφαρμογή WhatsApp όπου η Calvi και ο έφηβος ομολόγησαν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.


Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι εντοπίστηκε και ηχητικό μήνυμα του εφήβου που έλεγε σε άλλο άτομο να αρνηθεί ότι γνώριζε την υποτιθέμενη σχέση του με την Κάλβι.


Η καθηγήτρια είχε διδάξει προηγουμένως τον έφηβο όταν φοίτησε στο γυμνάσιο John I. Smith K-8 Center, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο campus με το λύκειο, είπε η αστυνομία.


Σύμφωνα με τις Αρχές, η Calvi και ο έφηβος φέρεται να άρχισαν την στενή σχέση όταν η καθηγήτρια άρχισε να του παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι του στα τέλη του περασμένου έτους.


«Η Περιφέρεια θα ξεκινήσει διαδικασίες τερματισμού της απασχόλησης και θα διασφαλίσει ότι το άτομο δεν θα μπορεί να αναζητήσει μελλοντική απασχόληση σε σχολείο», δήλωσε εκπρόσωπος του σχολείου στην ίδια εφημερίδα.


Η καθηγήτρια κατηγορείται για διάφορες κατηγορίες όπως αποπλάνηση ανηλίκου, παρενόχληση ανηλίκου, αποπλάνηση δια μέσου ηλεκτρονικών συσκευών κ.α. Η 41χρονη αφέθηκε ελεύθερη το περασμένο Σάββατο αφού κατέβαλε εγγύηση 39,000 δολάρια ΗΠΑ.


hairt.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html