Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Κατηγορία Ζώδια στις   7:32 π.μ.  |  Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021




Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;



Κριός

Ο Ερμής και ο Δίας μόλις τελείωσαν την ανάδρομη πορεία τους συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ελπίδας, των φιλικών σχέσεων και στην επιτυχία των μακροπρόθεσμων στόχων σου. Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι δυνατές και ξεκάθαρες. Θέματα χρημάτων ή ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ανανέωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες και φλερτ τις απολαμβάνεις.


Ταύρος

Ο Δίας επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από τέσσερις μήνες και πιθανότατα θα απολαύσεις περισσότερη αισιοδοξία για την καριέρα σου ή τη γενική κατεύθυνση της ζωής σου. Οι στόχοι σου στα εργασιακά και στα θέματα φήμης αποκτούν σαφήνεια αργά αλλά σταθερά μέχρι τις 28/12. Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια ένταση ή αστάθεια στη συναισθηματική σου ζωή με την Αφροδίτη να σχηματίζει μια αμήχανη όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σου.


Δίδυμοι

Η αισιοδοξία ξυπνά μέσα σου με τον Δία και τον Ερμή σε ορθόδρομη πλέον πορεία και νιώθεις πιο άνετη να μοιραστείς τη δημιουργική σου πλευρά, να βελτιώσεις τις φιλίες σου, να απολαύσεις ένα έργο ή χόμπι ή την αγάπη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόφυγε τις υπερβολές στα εργασιακά και οικονομικά σου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά προμηνύονται πολλά και καλά για αυτό πάρε τα πάνω σου.



Καρκίνος

Ο Δίας μόλις γύρισε ορθόδρομος και ως αποτέλεσμα μπορεί να αισθανθείς πιο σίγουρη για την αντιμετώπιση δύσκολων και περίπλοκων συναισθημάτων. Μια στενή σχέση μπορεί να αναζωπυρωθεί ή να ζεσταθεί. Επίσης αν έχεις καθυστερήσει να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα είσαι έτοιμη να λάβεις δράση και να βρεις λύσεις. Σήμερα δώσε προσοχή στα εργασιακά και στις υποχρεώσεις σου, σε μια ομάδα ή στη συμμετοχή ενός συντρόφου. Εάν είσαι μόνη, ενθαρρυντικές είναι οι εξελίξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


Λέων

Με τον Ερμή και τον Δία πλέον ορθόδρομους οι βασικοί τομείς της ζωής σου ξεμπλοκάρουν. Πλέον συνδέεσαι με άτομα και πληροφορίες που σε βοηθούν να πλησιάσεις τους στόχους σου. Η οικοδόμηση μιας σχέσης μπορεί να είναι στο απόλυτο επίκεντρό σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματός σου δημιουργώντας σου την ανάγκη απόδρασης από τη συνήθη ρουτίνα. Ωστόσο σήμερα απόφυγε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα.


Παρθένος

Με τον Ερμή και τον Δία σε ορθή πλέον πορεία μπορεί να προκύψει η ευκαιρία να κάνεις την καθημερινότητά σου ευκολότερη και πιο δημιουργική. Ειδικά μέχρι τις 28/12 που ο Δίας ολοκληρώνει τη διέλευσή του στον 6ο ηλιακό σου οίκο υπάρχει εξαιρετική ενέργεια μαζί για τα οφέλη από την εργασία, τις υπηρεσίες και την υγεία. Ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται όπως και η αυτοπεποίθησή σου ιδιαίτερα σε πρακτικά επίπεδα. Περιόρισε τη ζήλια και την κτητικότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και πολύ από νέες γνωριμίες.


Ζυγός

Ο Δίας μόλις επέστρεψε σε ορθή πορεία στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου δίνοντάς σου το πράσινο φως για τέχνες και ψυχαγωγία. Προκαλεί ελπίδα και αισθήματα αισιοδοξίας και σε όλο αυτό συμβάλλει και ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο. Επιτυχία σημειώνεται σήμερα σε οικονομικό και εργασιακό επίπεδο. Μια νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει και η συναισθηματική σου ζωή αποκτά νόημα.


Σκορπιός

Ο Ερμής και ο Δίας ορθόδρομοι ενισχύουν και βελτιώνουν τις συνθήκες σε οικογενειακό και οικιακό επίπεδο. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να δεις τα εμπόδια που μέχρι χθες θεωρούσες ανυπέρβλητα με έναν άλλο τρόπο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να εστιάσεις σε μικρές σημαντικές λεπτομέρειες. Απόλαυσε το ερωτικό παιχνίδι που εξιτάρει τη φαντασία σου.


Τοξότης

Με τον Δία σε ορθόδρομη πορεία το κίνητρο για την επιδίωξη προσωπικών συμφερόντων αυξάνεται. Μπορεί να επιστρέψεις σε παλιά ή ξεχασμένα όνειρα, σπουδές και σχέδια με νέο ενθουσιασμό. Υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στα εργασιακά, τις επικοινωνίες και τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να λαχταράς δραστηριότητες και απολαύσεις που είναι διαφορετικές ή αντικατοπτρίζουν την εσωτερική σου ανάγκη για αλλαγή. Βρίσκεις τις ισορροπίες σου στα συναισθηματικά.


Αιγόκερος

Ο Ερμής και ο Δίας μόλις άλλαξαν κατεύθυνση φωτίζοντας τον δρόμο σου, η αυτοπεποίθηση και η χαρά και τα αποθέματα αισιοδοξίας σου αυξάνονται. Έτσι η επόμενη περίοδος μέχρι τις 28/12 είναι ευνοϊκή για επιχειρηματικά σχέδια και στόχους. Σήμερα ωστόσο απόφυγε τις βιαστικές ή επαναστατικές αποφάσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δείχνει με κάθε τρόπο την αφοσίωσή του. Εσύ που είσαι μόνη, βάζεις πλέον τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα.


Υδροχόος

Ο Δίας θα συνεχίσει να διέρχεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 28/12 και μόλις έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία. Οι άνθρωποι βλέπουν τις καλύτερες πτυχές του εαυτού σου και τις ικανότητές σου. Μπορεί να νιώθεις ενθουσιασμό για τα ενδιαφέροντά σου ή πολλά υποσχόμενες προοπτικές μπροστά σου. Η Σελήνη περνά σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου αυξάνοντας την ενέργεια, την περιέργεια και την επιθυμία να προσεγγίσεις νέες κατευθύνσεις. Η συναισθηματική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον.


Ιχθείς

Με τον Ερμή και τον Δία σε ορθόδρομη πλέον πορεία η επιθυμία σου να βελτιώσεις, να αναπτύξεις τους περισσότερους τομείς της ζωής σου και να ξεπεράσεις εμπόδια είναι μεγάλη. Η επόμενη περίοδος είναι χρυσή για την κορύφωση των έργων σου και την ενδοσκόπηση. Η Σελήνη σήμερα ξοδεύει τη μέρα στον τομέα των πόρων και των αξιών σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη του. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.


tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html