Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Κατηγορία Ζώδια στις   7:25 π.μ.  |  Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021



Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;



Κριός

Η όψη Αφροδίτης – Κρόνου σήμερα σε ενθαρρύνει να απλοποιήσεις, να τιμήσεις αυτό που ήδη λειτουργεί για σένα και να απολαύσεις έναν σταθερό ρυθμό. Μπορείς να ασχοληθείς με εργασίες που έχουν μείνει ημιτελείς ή έχεις αναβάλλει. Είναι μια καλή στιγμή να δείξεις την πίστη σου σε κάποιον, καθώς οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις πράξεις. Αποκτάς πλεονέκτημα σε μια ομάδα ή με τους συνεργάτες. Η συναισθηματική σου ζωή σταθεροποιείται καθώς προκύπτουν και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.


Ταύρος

Αυτή είναι μια μέρα για να νιώσεις ικανοποιημένη και ενδυναμωμένη μέσω μιας πιο ρεαλιστικής άποψης για ένα οικονομικό θέμα ή μια σχέση. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος εναρμονίζονται στρέφοντας την προσοχή σου στην ευχαρίστηση να διατηρείς τα πράγματα απλά και φυσικά. Ο ρεαλισμός και η αλήθεια μπορούν να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα συναισθήματά σου. Οι εργασιακές προσδοκίες σου είναι πιο ρεαλιστικές και πιο εύκολο να ευδοκιμήσουν. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά προετοιμάσου για εκπλήξεις.


Δίδυμοι

Μπορείς σήμερα να απολαύσεις τη σταθερότητα με την επιρροή μιας διέλευσης της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Είναι μια στιγμή για να συνδεθείς με ένα άτομο μέσω των αξιών ή των πεποιθήσεών σου και να απολαύσεις την αίσθηση πως κάτι σημαντικό μαθαίνεις. Οι συνεργασίες βελτιώνονται και γίνονται πιο υποστηρικτικές. Χρειάζεσαι λίγη ψυχική ξεκούραση κι αυτή στην παρέχει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τις ισορροπίες σου και αξιολογείς ρεαλιστικότερα νέες γνωριμίες.



Καρκίνος

Η σταθερότητα σήμερα είναι πιο ικανοποιητική από ότι συνήθως με τη διέλευση της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Η οργάνωση των εργασιακών υποχρεώσεών σου και οι εύστοχες, έξυπνες ιδέες σου μπορούν να σου επιφέρουν περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες οι ανησυχίες σου επανέρχονται. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει ασφάλεια και νέοι θαυμαστές προστίθενται στην ατζέντα σου.


Λέων

Μπορείς να βρεις τη ρουτίνα παρηγορητική σήμερα ή το να βάλεις κάτι σε τάξη να σου εμπνεύσει ασφάλεια. Οι πραγματικότητες που μπορούν να αντιμετωπιστούν τώρα θα σε οδηγήσουν στην αποδοχή και σε καλύτερες επιλογές και αποφάσεις. Οι συνεργασίες σου είναι πιο ενισχυτικές και σου παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο ερωτικός σύντροφός σου, εκφράζει τα συναισθήματά του και τις πιθανές ανησυχίες του. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός ίσως σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.


Παρθένος

Οι πράξεις και οι χειρονομίες ταιριάζουν καλύτερα σήμερα με τη διέλευση της Αφροδίτης με τον Κρόνο και είναι προτιμότερες από τις λέξεις και τα λόγια. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις κάτι σημαντικό για τους ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς. Πρακτικά θέματα και εργασίες με σαφείς οδηγίες, προσδοκίες και στόχους αποδίδουν τα καλύτερα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά ξεκινά μια περίοδος που οι εκπλήξεις και οι νέες γνωριμίες δίνουν νόημα στην καθημερινότητά σου.


Ζυγός

Με τον κυβερνήτη σου σήμερα να εναρμονίζεται με τον Κρόνο έχεις μια ισχυρή αίσθηση του τι θέλεις και χρειάζεσαι στη ζωή σου και μια ευλάβεια για τα πράγματα που περιμένεις να διαρκέσουν. Μια μικρή στρατηγική θα βοηθήσει καλύτερα τα σχέδιά σου. Τα συναισθήματα σταθεροποιούνται και οι πράξεις βοηθούν περισσότερο από τα λόγια. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά έρχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου.


Σκορπιός

Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε βοηθά να απλοποιήσεις τις καταστάσεις και τις υποθέσεις σου, δίνοντάς σου μια ευπρόσδεκτη δόση σταθερής ενέργειας. Μπορείς να δώσεις λύση σε ένα οικογενειακό πρόβλημα και εκτιμάς την πρακτική αξία των υλικών πραγμάτων. Γίνεσαι πιο συνετή με τα χρήματα και τη διαχείρισή τους. Αργότερα ωστόσο μια διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα θα μπορούσε να σου προκαλέσει μια ανησυχία στα εργασιακά. Τις ώρες που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου χαλαρώνεις και πραγματικά τις απολαμβάνεις. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν όλο και μπερδεύεται στα πόδια σου.


Τοξότης

Θα το βρεις πιο εύκολο σήμερα να επικεντρωθείς στην πρακτική πλευρά των θεμάτων στο πρώτο κυρίως μισό της ημέρας, ιδιαίτερα σε αυτά που σε κάνουν πραγματικά χαρούμενη. Αυτό που είναι νέο και λαμπερό δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο κάτι δοκιμασμένο και αληθινό. Είναι καιρός για εξοικονόμηση ενέργειας και οικοδόμηση αυτοπεποίθησης και υπομονής κυρίως στα εργασιακά. Η συναισθηματική σου ζωή σε κάθε περίπτωση ευνοείται από την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο.


Αιγόκερος

Με μια αρμονική διέλευση Αφροδίτης – Κρόνου σήμερα στο παιχνίδι είναι φυσικό να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Κάποιο επίπεδο άνεσης προέρχεται από την αποκάλυψη της αλήθειας για ένα θέμα ή την απόκτηση μιας πιο ρεαλιστικής προοπτικής. Το να αποδέχεσαι τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες είναι το κλειδί για να νιώσεις καλύτερα και να παλέψεις πιο ουσιαστικά για τους στόχους σου. Η Αφροδίτη προσθέτει χρώμα και πάθος στη συναισθηματική σου ζωή.


Υδροχόος

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Κρόνου σε βοηθά να αισθανθείς πιο δυνατή αντιμετωπίζοντας πραγματικότητες και αλήθειες. Η εκτίμηση των πραγμάτων που λειτουργούν καλά στη ζωή σου μπορεί να είναι το κλειδί για μια σταθερή, ευχάριστη διάθεση. Τα αποθέματα ενέργειας σήμερα στα εργασιακά σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις σε μια μέρα με αρκετές υποχρεώσεις. Η συναισθηματική σου ζωή γίνεται η προτεραιότητά σου και την απολαμβάνεις ιδιαίτερα καθώς βλέπεις τις όποιες αλήθειες κατάματα.


Ιχθείς

Υιοθετείς ένα σταθερό ρυθμό και σταθεροποιείς τα συναισθήματά σου ή έναν βασικό τομέα της ζωής σου. Είναι πιο απλό να ξεκαθαρίσεις προβλήματα ή παρεξηγήσεις εάν χρειαστεί. Μπορεί να υπάρξουν χρήσιμες συμβουλές που προέρχονται από τα παρασκήνια ή από τον ιδιωτικό κόσμο σου. Είσαι σε θέση να ανατρέψεις ένα οικονομικό ή συναισθηματικό πρόβλημα, ένα βήμα τη φορά και με μια υπομονετική προσέγγιση.



tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html