Σεισμός στην Κρήτη: Συγκίνηση για βρέφος 10 ημέρων που μένει σε σκηνή – Τι έδειξαν οι εξετάσεις του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Σεισμός στην Κρήτη: Συγκίνηση για βρέφος 10 ημέρων που μένει σε σκηνή – Τι έδειξαν οι εξετάσεις του

Κατηγορία Σεισμός στις   10:32 π.μ.  |  Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021



Ο σεισμός στην Κρήτη άφησε πίσω ανθρώπινα δράματα. Ένα βρέφος 10 ημερών μένει σε μια από τις σκηνές που στήθηκαν στο Αρκαλοχώρι, μαζί με τους γονείς του…

Καλά στην υγεία του είναι το βρέφος μόλις 10 ημερών που έμεινε άστεγο μαζί με την οικογένειά του από τον καταστρεπτικό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι.

Χθες (01-10-2021) η Παιδιατρική Μονάδα του «Χαμόγελου του Παιδιού», βρέθηκε στο εκθεσιακό κέντρο του Αρκαλοχωρίου και προχώρησε σε δωρεάν εξετάσεις σε όλα τα παιδιά. Πρώτα εξετάστηκε το 10 ημερών βρέφος από τους παιδιάτρους με τις πληροφορίες του cretapost.gr να αναφέρουν πως χαίρει άκρας υγείας παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ζει στις σκηνές μαζί με την οικογένειά του.

Στη συνέχεια, οι παιδίατροι εξέτασαν και τα υπόλοιπα παιδιά διαπιστώνοντας πως κάποια έχουν συμπτώματα κρυολογήματος. Η οικογένειά του νεογνού είχε έρθει από την Βουλγαρία για μία καλύτερη ζωή με την νεαρή μητέρα να φέρνει στη ζωή πριν δέκα μέρες το μωρό της.

Την ώρα του σεισμού η οικογένεια βρισκόταν μέσα στο σπίτι της με την μητέρα να παίρνει το μωρό αγκαλιά και να βγαίνει στο δρόμο. Το σπίτι έχει υποστεί τεράστιες ζημιές και δεν είναι κατάλληλο προς χρήση με αποτέλεσμα να ζουν τις τελευταίες ημέρες στις σκηνές.

«Φοβηθήκαμε πολύ και ακόμα φοβόμαστε», ανέφερε η μητέρα του παιδιού που έχει πλέον πάρει την απόφαση με τον σύζυγό της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. «Δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ. Θέλουμε να φύγουμε για την Βουλγαρία. Αυτό που ζήσαμε ήταν τρομακτικό και ακόμα δεν έχουμε ηρεμήσει», τόνισε σχετικά η νεαρή μητέρα.

Πηγή: newsit.gr, cretapost.gt

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html