Πατέρας είχε βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της νταντάς και την κατέγραφε γυμvή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Πατέρας είχε βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της νταντάς και την κατέγραφε γυμvή

Κατηγορία Διεθνή στις   12:13 μ.μ.  |  Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021



Τον τρόμο έζησε η νεαρή γυναίκα όταν ανακάλυψε την αλήθεια – Πήδηξε από το παράθυρο για να σωθεί.


Εκατοντάδες γυμνά βίντεο με τη νταντά που ζούσε στο σπίτι του για να φροντίζει τα παιδιά του είχε καταγράψει ένας πατέρας από το Στέιτεν Άιλαντ των ΗΠΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μήνυση της νεαρής γυναίκας, προσπάθησε κάποια στιγμή να σπάσει την πόρτα του δωματίου της όταν εκείνη βρήκε την κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει σε αυτό.


Η νταντά ήταν τόσο τρομοκρατημένη και φοβόταν ότι ο εργοδότης της μπορεί να ήταν οπλισμένος, με αποτέλεσμα να πηδήξει από ένα παράθυρο, όπως προκύπτει από τα δικαστικά έγγραφα.


Η 25χρονη Kelly Andrade «αμέσως» κατήγγειλε τον πατέρα τεσσάρων παιδιών Michael Esposito στην αστυνομία, η οποία τον συνέλαβε στις 24 Μαρτίου.


Η νεαρή γυναίκα από την Κολομβία ανέφερε πως πέρασε εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης προτού την προσλάβει το Cultural Care Au Pair και ταξιδέψει στις ΗΠΑ, όπου η εταιρεία την έστειλε στο σπίτι του πλούσιου Esposito και της συζύγου του.


Ήταν ενθουσιασμένη γιατί η δουλειά της έδωσε την ευκαιρία να μάθει αγγλικά, όπως είπε η Andrade, η οποία μίλησε στη NY Post μέσω διερμηνέα.


Οι Espositos της παραχώρησαν ένα δωμάτιο για όσο θα έμενε μαζί τους προκειμένου να φροντίζει τα τέσσερα παιδιά τους. Η γυναίκα όμως υποστηρίζει ότι έβλεπε συνέχεια τον πατέρα στο δωμάτιό της να ασχολείται με τον ανιχνευτή καπνού στο ταβάνι, ο οποίος «συνεχώς άλλαζε θέση», σύμφωνα με τη μήνυση.


Είχαν περάσει λιγότερες από τρεις εβδομάδες στη δουλειά όταν αποφάσισε να εξετάζει τον ανιχνευτή καπνού, όπου βρήκε κρυμμένη μια κάμερα με μια κάρτα μνήμης γεμάτη με «εκατοντάδες εγγραφές», στις περισσότερες με την ίδια «γυμνή ή/και να ντύνεται/γδύνεται».


«Μέσα όμως σε λίγα λεπτά» από τη στιγμή που βρήκε την κάμερα, ο πατέρας εμφανίστηκε στο δωμάτιό της, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. «Φαινόταν πολύ νευρικός και πολύ ανήσυχος όταν έφτασε στο σπίτι», είπε η νταντά.


Ο τρόμος της νταντάς: «Έτρεξα μέχρι που απομακρύνθηκα αρκετά»

Η Andrade προσπάθησε να προσποιηθεί ότι κοιμόταν προκειμένου να φύγει ο Esposito, εκείνος όμως «χτυπούσε την πόρτα». «Πρέπει να φύγω», είπε στον εαυτό της, όπως θυμάται. Χτύπησε τα γόνατά της πέφτοντας από το παράθυρο του πρώτου ορόφου.


«Έτρεξα μέχρι που έφτασα αρκετά μακριά, μέχρι εκεί όπου αισθάνθηκα ασφαλής για να σταματήσω», είπε. Βρήκε στη συνέχεια online το πιο κοντινό αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό, παραδίδοντας και την κάρτα μνήμης.


«Φοβήθηκα πολύ. Πέρα από τα όσα είχαν γίνει, τώρα δεν είχα και πού να μείνω, σε μια εντελώς άγνωστη χώρα είμαι μόνη. Δεν έχω αρκετά χρήματα, δεν ξέρω τι θα φάω, τι θα κάνω αύριο».


Η νταντά κατηγορεί επίσης την εταιρεία πως δεν έκανε τίποτα για να τη βοηθήσει.


Ο δικηγόρος του πατέρα υποστήριξε πως οι κάμερες είχαν τοποθετηθεί για λόγους ασφαλείας και δεν βρίσκονταν σε υπνοδωμάτιο.


hairt.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html