Δακρυσε on air ο Ουγγαρέζος: «Δεν έχω άλλον, είναι φοβερό - Είμαι ολομόναχος…» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Δακρυσε on air ο Ουγγαρέζος: «Δεν έχω άλλον, είναι φοβερό - Είμαι ολομόναχος…»

Κατηγορία Lifestyle στις   7:21 μ.μ.  |  Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μία μέρα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, στο πλευρό της οποίας θα βρίσκεται φέτος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι.


Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια των γονιών του και πώς προσπάθησε να το αντιμετωπίσει μέσα από τη δουλειά του.


«Εκείνη την περίοδο ήταν σκοτάδι. Δηλαδή, αν έφευγα, θα… ξέφευγα. Στη δουλειά έβρισκα ξανά τον εαυτό μου. Η δουλειά είναι το μόνο πράγμα που νιώθω ότι κάνω καλά. Αν με ρωτήσεις, δεν οδηγώ καλά, δεν είμαι καλός στα αθλήματα, με τις κοπέλες δεν ξέρω πώς είμαι. Στη δουλειά βρίσκω έναν Δημήτρη που μ’ αρέσει. Και είπε ότι πρέπει να γυρίσω στο Πρωινό άμεσα, γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει αν περάσω απέναντι», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.


«Δεν έχω άλλον. Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος. Το σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Κάνω τα πάντα μόνος μου. Τους λογαριασμούς, τα τιμολόγια, τον Κούπερ, όλα. Έχω φυσικά τους συγγενείς μου που νοιάζονται, αλλά δεν θέλω να είμαι βάρος σε κανέναν. Οπότε, σε αυτό είμαι μόνος μου», εξομολογήθηκε ακόμη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


hairt.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html