Το email που πήρε δεν ήταν αυτό που νόμιζε – Του κόστισε 11.680 ευρώ « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ξύπνησε μετά από κώμα 2 μηνών ο 22χρονος Αλέξανδρος – Έγινε το “θαύμα” που περίμενε η οικογένειά του

   Ένα θαύμα που σκόρπισε χαρά τους οικείους του αλλά και στην υγειονομική οικογένεια της νευροχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσ...

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

Το email που πήρε δεν ήταν αυτό που νόμιζε – Του κόστισε 11.680 ευρώ

Κατηγορία Αγρίνιο στις   3:06 μ.μ.  |  Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021Μία ακόμη μεγάλη διαδικτυακή απάτη έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες στο Αγρίνιο, με θύμα έναν επαγγελματία.


Ο άνδρας, έλαβε e-mail από τον υποτιθέμενο προμηθευτή του από τη Γερμανία, όμως τελικά ήταν επιτήδειοι που του απέσπασαν 11.680€.


Σύμφωνα με το karvasaras.gr, ο 36χρονος επαγγελματίας ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό χθες στο ΑΤ Αγρινίου, κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων οι οποίοι στο συγκεκριμένο e-mail χρησιμοποίησαν τα στοιχεία (ονομασία κλπ) Γερμανικής εταιρίας που προμηθεύει την επιχείρησή του και του απέσπασαν 11.680€ για προϊόντα που θέλησε να αγοράσει ο επαγγελματίας από τον υποτιθέμενο προμηθευτή.


Τελικά ο άνδρας αφού επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πραγματικό προμηθευτή για να βεβαιωθεί ότι έλαβε την παραγγελία και τα χρήματα, ενημερώθηκε ότι ουδέποτε έλαβε ένα τέτοιο e-mail από την εταιρεία, η οποία φυσικά δεν εισέπραξε τέτοιο χρηματικό αντίτιμο.


Πλέον από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τη διασταύρωση των στοιχείων του επιτήδειου που προσποιούμενος τον προμηθευτή απέσπασε το χρηματικό ποσό από τον επαγγελματία, αφού σε βάρος του έχει σχηματιστεί η σχετική δικογραφία για απάτη.

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html