Επίθεση με βιτριόλι: «Έχει μετανιώσει για την πράξη της» – Τι δηλώνει συγγενής της κατηγορουμένης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: «Έχει μετανιώσει για την πράξη της» – Τι δηλώνει συγγενής της κατηγορουμένης

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:05 μ.μ.  |  Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021



Λίγες έχουν απομείνει για την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Καλλιθέα και συγγενής της κατηγορούμενης σπάει τη σιωπή της.


Με αποκλειστική του δήλωση στο MEGA, συγγενής της 36χρονης που κατηγορείται για την επίθεση σημειώνει πως η Έφη έχει μετανιώσει για την πράξη της και δεν ήξερε τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει όταν έριχνε το βιτριόλι.


«Ακούστε οι εικόνες που ανέβασε η Ιωάννα στα social media μετά το χειρουργείο είναι ενδεικτικές για τον Γολγοθά που περνάει και λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Αύριο η Έφη θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου και θα κληθεί να δώσει εκεί τις απαντήσεις της» ανέφερε και συμπλήρωσε:


«Είμαστε σίγουροι όμως ότι πρόθεση της δεν ήταν να την σκοτώσει και σίγουρα δεν γνώριζε και τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει με όλη της αυτήν την πράξη την οποία σίγουρα έχει μετανιώσει. Όπως και να το κάνουμε, από τη σύλληψή της μέχρι σήμερα, όλη η οικογένεια περνάει το δικό της Γολγοθά».


«Αύριο είναι η ώρα της κρίσης, ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της γιατί το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί και στο φως της δημοσιότητας έχουν δοθεί λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Έφης που δεν σχετίζονται καθόλου με την υπόθεση. Επίσης λένε ότι υπάρχει συνεργός που δε φαίνεται κάτι τέτοιο» κατέληξε το άτομο από το στενό περιβάλλον της δράστριδος.


Παρούσα και η Ιωάννα στο δικαστήριο

Να σημειωθεί ότι στο νούμερο ένα του πινακίου της αίθουσας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, βρίσκεται η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννα στην Καλλιθέα που στις 20 Μαΐου του 2020 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.


Μετά από 16 μήνες στο κτίριο της οδού Δέγλερη στο κέντρο της Αθήνας, θα αναβιώσει μια από τις πιο ανατριχιαστικές υποθέσεις που έχουν σημειωθεί στα ελληνικά χρονικά.


Η 35χρονη Ιωάννα, μαζεύοντας όση δύναμη της έχει απομείνει μετά τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί θα βρεθεί αύριο τετ α τετ με τη γυναίκα που δεν δίστασε να της ρίξει στο πρόσωπο το καυστικό υγρό.


H ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει στις εννέα το πρωί, ενώ θα περατωθεί στην πρώτη φάση της στη μία το μεσημέρι, καθώς από κείνη την ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων που έχει εξαγγελθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου.


“Η Ιωάννα θα παρασταθεί κανονικά στο δικαστήριο. Εμείς από την δική μας την πλευρά είμαστε έτοιμοι και μετά από μάρτυρες που ήδη υπάρχουν οι οποίοι είναι με ειδικευμένες γνώσεις, θα καταθέσουν ότι η συγκεκριμένη ποσότητα του καυστικού υγρού θα μπορούσε να είναι θανατηφόρα για την Ιωάννα”, αναφέρει στο newsit.gr, o δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας και τονίζει: « Σε συνδυασμό βέβαια ότι και μετά το έγκλημα η κατηγορούμενη έψαχνε να βρει τρόπους να επισκεφτεί την Ιωάννα στο νοσοκομείο για να αποτελειώσει αυτό που ξεκίνησε. Η ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας δεν θα μπορούσε να είναι καλή διότι καλείται αύριο να ξαναζήσει και να ξανά βιώσει τα περιστατικά που της κατέστρεψαν την ζωή».


newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html