Όπλα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και χατζάρα, στο σπίτι του άνδρα που ενεπλάκη σε καβγά « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ξύπνησε μετά από κώμα 2 μηνών ο 22χρονος Αλέξανδρος – Έγινε το “θαύμα” που περίμενε η οικογένειά του

   Ένα θαύμα που σκόρπισε χαρά τους οικείους του αλλά και στην υγειονομική οικογένεια της νευροχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσ...

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Όπλα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και χατζάρα, στο σπίτι του άνδρα που ενεπλάκη σε καβγά

Κατηγορία Δυτική Ελλάδα στις   9:50 π.μ.  |  Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021Απίστευτα ήταν τα ευρήματα που εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, στον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του άνδρα, ο οποίος το μεσημέρι της Πέμπτης (16.09.2021) ενεπλάκη σε επεισόδιο στην Παραλία Πατρών. 


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.gr, στο σπίτι του εντοπίστηκαν ένα όπλο τροποποιημένο, μια καραμπίνα, ένα γκλομπ, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μια χατζάρα. Η προσαγωγή του άνδρα θα μετατραπεί σε σύλληψη.


Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας θα μεταφερθεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και αν εκεί δεν εκτιμηθεί ότι θα πρέπει να ακολουθήσει κάποια αγωγή, τότε θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις της Αστυνομίας, μετά από καβγά που είχε με συγγενικό του πρόσωπο, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή της Εύας.


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html