«Σασμός» – Επόμενα επεισόδια: Ποιος θα πυροβολήσει τον Στεφανή « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ξύπνησε μετά από κώμα 2 μηνών ο 22χρονος Αλέξανδρος – Έγινε το “θαύμα” που περίμενε η οικογένειά του

   Ένα θαύμα που σκόρπισε χαρά τους οικείους του αλλά και στην υγειονομική οικογένεια της νευροχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσ...

Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021

«Σασμός» – Επόμενα επεισόδια: Ποιος θα πυροβολήσει τον Στεφανή

Κατηγορία media στις   9:01 π.μ.  |  Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021
O θάνατος του Στεφανή θα πληγώσει βαθιά την οικογένεια των Σταµατάκηδων στα επόμενα επεισόδια και θα πυροδοτήσει ξανά τη βεντέτα με τους Βρουλάκηδες.Στο επόμενο επεισόδιο ο Στεφανής Σταµατάκης έρχεται σε σύγκρουση και µε τον Μαθιό, ο οποίος του ζητάει να είναι καθαρός απέναντι στη Βασιλική και μετά από λίγο βλέπουμε να οπλίζεται ένα όπλο στα βουνά.

Ο Νικηφόρος συγκλονίζεται από τον θάνατο του Στεφανή και όλο το χωριό αναζητεί τον ένοχο. Η Άσπα σε κατάσταση σοκ μαθαίνει για τον θάνατο του αγαπηµένου της και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν Κώστας τής λέει ψέµατα για το πού βρισκόταν την ώρα της επίθεσης. Οι έρευνες της Αστυνοµίας ξεκινούν, αλλά στο καφενείο όλοι θυμούνται τη βεντέτα.

Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι ο Πέτρος είναι ένοχος, ενώ η Αργυρώ συναντιέται µε τον Αστέρη όλο θυµό και αγωνία. Τα πράγµατα γι’ αυτούς έχουν πια φτάσει σε αδιέξοδο. Ο µόνος, ωστόσο, που είδε τον δολοφόνο είναι ο Μανόλης. Ο νεαρός πέφτει σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του κινώντας τις υποψίες της Αστυνοµίας, ενώ η Αργυρώ δίνει άλλοθι στον Πέτρο για την ηµέρα του φόνου. Ωστόσο, ο Αντώνης υποψιάζεται και εκείνος τους Βρουλάκηδες προσκαλώντας το ξέσπασµα της Μαρίνας.

Την ηµέρα της κηδείας αναζωπυρώνεται η έχθρα δεκαετιών µεταξύ των δύο οικογενειών και η σχέση Αστέρη – Αργυρώς κλονίζεται. Με τον Μαθιό σαν στήριγµα, ο Νικηφόρος έχει να αντιµετωπίσει µέσα στο πένθος του την προσπάθεια του Πέτρου να τον προσεγγίσει και να του πει ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον πατέρα του. Ο Μανόλης βασανίζεται από εφιάλτες, γνωρίζοντας τη φρικτή αλήθεια για το έγκληµα, με τον Κώστα να κινείται ύποπτα. Το χωριό αρχίζει και στρέφεται εναντίον του Πέτρου και όλοι πιστεύουν πως εκείνος όπλισε το χέρι του και άνοιξε ακόµη έναν κύκλο αίµατος.

Πηγή: thecaller.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html