Την κλείδωσε έξω από το σπίτι μαζί με τα νεογέννητα μωρά επειδή δεν έδωσε το όνομα της πεθεράς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Την κλείδωσε έξω από το σπίτι μαζί με τα νεογέννητα μωρά επειδή δεν έδωσε το όνομα της πεθεράς

Κατηγορία Κρήτη στις   3:13 μ.μ.  |  Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021




Μια γυναίκα 25 ετών από την Κρήτη, γέννησε δύο κοριτσάκια. Όμως, δεν μπόρεσε να χαρεί τη γέννησή τους όσο θα ήθελε. Μετά το εξιτήριο είχε να αντιμετωπίσει τις παραξενιές από το σύζυγό της. Αυτές είχαν να κάνουν, με τα ονόματα που θα έπαιρναν τα παιδιά.


Με τα δίδυμα μόλις τριών ημερών, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου γέννησε αλλά δεν μπόρεσε να πάει στο σπίτι που ζούσε μέχρι τότε με τον σύζυγό της, σε χωριό του δήμου Πλατανιά, καθώς εκείνος άλλαξε τα κλειδιά με αποτέλεσμα η κοπέλα να πάει με τα νεογέννητα στο πατρικό της σε περιοχή του Ακρωτηρίου. Γιατί όμως ένας 36χρονος που μόλις έγινε πατέρας να προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη;


Η καταγγελία της μητέρας

Όπως κατήγγειλε η νεαρή μητέρα, όλα έγιναν για ένα όνομα! Το όνομα της μητέρας του συζύγου της (σ.σ. από την πεθερά της). Επιμόνως, ο 36χρονος της ζητούσε να δώσουν στο ένα κοριτσάκι. Οι κακές σχέσεις με την πεθερά της όμως, εκαναν την 25χρονη να αρνείται. Το αποτέλεσμα ήταν καθημερινά στο σπίτι τους να σημειώνονται καυγάδες. Ένας τέτοιος καυγάς την οδήγησε στο νοσοκομείο με συσπάσεις τον περασμένο Αύγουστο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί μέχρι να γεννήσει.


Οι καυγάδες όμως για το θέμα του ονόματος, σύμφωνα με την 25χρονη, συνεχίζονταν και στο νοσοκομείο, ενίοτε και μπροστά σε ξένους με αποτέλεσμα να ζητήσει από τον σύζυγό της να μην πηγαίνει και την ταράζει. Ο 36χρονος πήγε στο νοσοκομείο την ημέρα που έγινε πατέρας, είδε για μια ώρα τα νεογέννητα κοριτσάκια, έφυγε και δεν ξαναγύρισε.


Τι δήλωσε στη μητέρα ο πατέρας

Δήλωσε μάλιστα στην 25χρονη ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις που έχουν τα μωρά! Εκείνη αρχικώς θεώρησε πως πρόκειται για κάτι παροδικό, αλλά προς έκπληξη της την επόμενη μέρα έμαθε μέσω μηνύματος, πως ο σύζυγος της άλλαξε κλειδαριά στο σπίτι που έμεναν όσο καιρό ήταν ζευγάρι.


Μάλιστα ακόμα και χωρίς να βλέπει τα μόλις 25 ημερών κοριτσάκια, ο 36 χρόνος συνεχίζει και ζητάει από την νεαρή μητέρα να πάει να δηλώσει τα παιδιά με τα ονόματα που εκείνος της υποδείκνυε.


Η πεθερά ήταν η πηγή του κακού. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης με ασφαλιστικά μέτρα, κλητήρες και δικηγόρους. Το θέμα είναι όμως, πως ένα ζευγάρι οδηγείται όπως όλα δείχνουν σε διαζύγιο για ένα όνομα. Και δύο αγγελούδια, τα μεγάλα θύματα αυτής της υπόθεσης πριν καν συμπληρώσουν ένα μήνα ζωής έχουν ήδη στερηθεί την πατρική αγκαλιά. Γιατί; Για ένα όνομα. Το όνομα από την πεθερά…



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html