Υπάτιος Πατμάνογλου: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα που έχασε σε μια στιγμή το γιο και τη γυναίκα του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Υπάτιος Πατμάνογλου: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα που έχασε σε μια στιγμή το γιο και τη γυναίκα του

Κατηγορία Ελλάδα στις   9:12 π.μ.  |  Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021



Ο Υπάτιος Πατμάνογλου έγινε γνωστός μετά το φοβερό τροχαίο σε παράδρομο της εθνικής οδού. Σχεδόν πέντε χρόνια μετά ένα νέο χτύπημα της μοίρας ήρθε να τον δοκιμάσει ξανά…


Δύσκολες στιγμές περνά ο Υπάτιος Πατμάνογλου, 4,5 χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο με την Porsche του Γιώργου Βακάκη, στο οποίο έχασε τη σύζυγο και τον γιο του.


Πριν από λίγες ώρες, ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε τον πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» ύστερα από μάχη με τον καρκίνο και γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός μέσα από το Facebook.


«Έδωσες την μάχη σου για 4.5 χρόνια με αυτό το τέρας, δεν έχω δει πιο δυνατό άνθρωπο στην ζωή μου, καλό παράδεισο πάτερα ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Σε αγαπώ πολύ και δεν σου το είπα ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είναι ο πατέρας που στις 26 Φεβρουαρίου 2017 έχασε τον μικρό του Παύλο και την αγαπημένη του Αποστολία από τη φονική πορεία της Porsche την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.


Το υπερπολυτελές αυτοκίνητο έπεσε εκτός ελέγχου με ταχύτητα 320 χλμ την ώρα πάνω στο ΙΧ του Πατμάνογλου, ο οποίος είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά, σε έναν σταθμό της εθνικής και ενώ ταξίδευε για την Πτολεμαΐδα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγος και ο τριών ετών γιος του. Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται ο Πατμάνογλου να βγαίνει από τον σταθμό δευτερόλεπτα μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση και σοκαρισμένος να τρέχει γύρω από τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων.


«Μόνο ο Θεός βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Μόνο ο Θεός και ο πνευματικός σου», είχε πει τότε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, κουβαλώντας έναν άσβεστο πόσο με τη γλυκιά ανάμνηση του Παύλου και της Αποστολίας.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου γύρισε σελίδα στη ζωή του και στις 10 Δεκεμβρίου του 2018 όταν παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο την εκλεκτή της καρδιάς του Εμμανουέλα με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html