Ώρες αγωνίας για τον 35χρονο Δημήτρη Πάλλα που αγνοείται « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρες αγωνίας για τον 35χρονο Δημήτρη Πάλλα που αγνοείται

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   10:39 μ.μ.  |  Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021




 Στο σκοτάδι οι έρευνες για τον Δημήτρη Πάλλα που εξαφανίστηκε από τη Λαμία – Ούτε μια πληροφορία δεν υπήρξε μέχρι τώρα – Θερμή παράκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία.


Έχουν περάσει εννέα ολόκληρες ημέρες από τότε που εξαφανίστηκε ο 35χρονος Δημήτρης από τη Λαμία και η αγωνία των δικών του ανθρώπων έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού δεν υπάρχει κάποιο ίχνος ζωής ή έστω μια πληροφορία ότι κάποιος τον είδε κάπου, μέσα στο επίμαχο αυτό διάστημα, από τις 14/9 μέχρι και σήμερα.


Αν γνωρίζετε το παραμικρό που μπορεί να βοηθήσει ή δείτε κάπου τον Δημήτρη μη διστάσετε να ενημερώσετε την αστυνομία.


Ακόμη και μια φαινομενικά ασήμαντη πληροφορία μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη στην έρευνα που είναι σε εξέλιξη και να ξετυλίξει το κουβάρι, βάζοντας τέλος σε αυτό το θρίλερ.


Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο – Μπορείτε να βοηθήσετε;


Ο 35χρονος Δημήτριος Πάλλας, εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε στη Λαμία στις 14 Σεπτεμβρίου και οι δικοί του άνθρωποι φοβούνται το ενδεχόμενο να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο και αναζήτησαν βοήθεια στο Χαμόγελο του Παιδιού, που εξέδωσε «missing alert».


Ο 35χρονος είναι από τη Σπαρτιά, έχει ύψος 1,85 μ., κανονικό βάρος, ξυρισμένα κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε τζιν, σκούρα μπλε αθλητικά παπούτσια και ανοιχτή μπλε μπλούζα.


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.


lamiareport.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html