Οργισμένη η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού που το ξέχασαν για ώρες σε σχολικό: “Είναι στυγνοί εγκληματίες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Οργισμένη η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού που το ξέχασαν για ώρες σε σχολικό: “Είναι στυγνοί εγκληματίες

Κατηγορία Ελλάδα στις   11:36 μ.μ.  |  Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021



“Δύο μέρες μετά και δεν μας έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο – Έδιωχναν την κοπέλα που βρήκε τη μικρή μέσα στο λεωφορείο”, λέει η μητέρα του κοριτσιού που έμεινε για ώρες κλειδωμένο στο σχολικό


Οργή νιώθουν οι γονείς του 2χρονου κοριτσιού, που ξεχάστηκε για ώρες κλειδωμένο στο σχολικό λεωφορείο, από τους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα.


Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ιωάννα Καρβέλα, μητέρα του παιδιού είπε πως “η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού θα πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτή τη δουλειά. Πρόκειται για στυγνούς εγκληματίες και όχι απλά για εγκληματική αμέλεια. Δύο μέρες μετά και δεν μας έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο”.


Για το ίδιο το κοριτσάκι που βίωσε το τραυματικό γεγονός, η μητέρα του περιέγραψε πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, τονίζοντας ότι “δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ, δεν θέλει να βγει βόλτα, είναι χάλια. Φοβάται να βγει έξω”.


Όπως περιέγραψε η μητέρα στον ΑΝΤ1, η κοπέλα που εντόπισε τη δίχρονη να κλαίει μέσα στο σχολικό, πήρε τηλέφωνο τον παιδικό σταθμό για να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητο και εκείνοι την προέτρεπαν να φύγει. Ωστόσο αυτή, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα, είπε πως δεν φεύγει αν δεν έρθει η αστυνομία, την οποία είχε ήδη καλέσει, και η μητέρα του παιδιού.


“Η κοπέλα ρωτούσε εναγωνίως αν με έχουν καλέσει κι εκείνοι απαντούσαν εκνευρισμένοι, “άσε μας κοπέλα μου, πώς θα καλέσουμε τη μητέρα αν δεν ξέρουμε πώς είναι το παιδί;”” ανέφερε.


Όσο για το τι έκανε μόλις έμαθε το απίστευτο περιστατικό, είπε πως “μόλις μου το είπε έτρεξα, πώς δεν τράκαρα. Με το που έφτασα άρχισα να κλαίω και άρχισε να κλαίει και η κοπέλα που το βρήκε”.


Αφέθηκαν ελεύθεροι και ούτε μια εξήγηση για το τι συνέβη…


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι οι υπεύθυνοι βρεφονηπιακού σταθμού ξέχασαν επί τέσσερις ώρες, ένα κοριτσάκι 2 ετών μέσα στο σχολικό λεωφορείο, στη Βάρκιζα.


Και οι αντιδράσεις είναι ακόμα πιο έντονες από το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν έχουν εκδώσει ούτε μια ανακοίνωση για να εξηγήσουν το γεγονός.


Οι υπεύθυνοι για το περιστατικό που έχει τρομάξει όλους τους γονείς, συνελήφθησαν χθες μετά την καταγγελία. Οι συλληφθέντες ήταν ο οδηγός του σχολικού, η συνοδός στο σχολικό και ακόμη τρία άτομα από τον παιδικό σταθμό. Δηλαδή η ιδιοκτήτρια, ο διευθυντής και η βρεφονηπιοκόμος. Ολοι οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνεχεία αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα.


Πώς βρέθηκε το παιδί


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., χθες το πρωί, ο οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα, επί τέσσερις ολόκληρες ώρες. Δηλαδή ο οδηγός, αφού παρέδωσε τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό, έφυγε και πήγε σπίτι του. Πάρκαρε το όχημα απ’ έξω, αλλά ούτε τότε αντιλήφθηκε το κοριτσάκι μέσα, αφού αυτό κοιμόταν.


Το χειρότερο είναι όμως ότι ούτε οι υπεύθυνοι στον παιδικό σταθμό κινητοποιήθηκαν από την απουσία του παιδιού, ούτε ειδοποίησαν την οικογένειά του…


Ετσι το 2χρονο κοριτσάκι παρέμεινε μέσα στο λεωφορείο επί 4 ολόκληρες ώρες -και μάλιστα με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν χθες- και είναι ένα μικρό θαύμα που δεν υπήρξαν συνέπειες στην υγεία του.


Σίγουρα το παιδί τρομοκρατήθηκε. Για αρκετή ώρα κοιμόταν. Όταν όμως ξύπνησε, υπέστη ένα μικρό σοκ και άρχισε να κλαίει. Ευτυχώς μια περαστική είδε το παιδί και ενημέρωσε την αστυνομία.


Τελικά το περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, και το παιδάκι απεγκλωβίστηκε τελικά με την βοήθεια και του οδηγού, φυσικά κατατρομαγμένο.


Οι γονείς της δίχρονης που εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά, κάνουν λόγο για παντελή αδιαφορία από όλες τις πλευρές. Τονίζουν ότι δεν νοιάστηκαν για την ασφάλεια της κόρης τους, ούτε ο οδηγός, αλλά ούτε και οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού που πληρώνουν.


Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html