Αρχίζει το… ματς στην prime time – Οι πρεμιέρες σε σειρές, ριάλιτι και εκπομπές « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Αρχίζει το… ματς στην prime time – Οι πρεμιέρες σε σειρές, ριάλιτι και εκπομπές

Κατηγορία media στις   4:28 μ.μ.  |  Τρίτη 31 Αυγούστου 2021



Με το «Big Brother» να σηκώνει την αυλαία σήμερα Κυριακή, το τηλεοπτικό… ματς στην prime time αρχίζει, με τα κανάλια να κάνουν πράξη τη ρήση «από Αύγουστο χειμώνα», με στόχο να μας κλείσουν μέσα ακόμα και πριν από το άνοιγμα των σχολείων.


Η prime time παίρνει τα ηνία, καθώς για πρώτη φορά οι πρεμιέρες ριάλιτι και σειρών στη βραδινή ζώνη προηγούνται ακόμα και από τα πρωινά μαγκαζίνο.


Μεσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα ακολουθήσει μπαράζ από πρεμιέρες νέων σειρών, ριάλιτι και εκπομπών.


Εχουμε και λέμε: Από τις 29 Αυγούστου, εκτάκτως Κυριακή, ξεκινά το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ, το οποίο θα συνεχιστεί με καθημερινά επεισόδια από Δευτέρα έως Πέμπτη και με το live τις Παρασκευές.



Παράλληλα, και το Mega σπεύδει να ανεβάσει αυλαία σε χρόνο-ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα, την 1η Σεπτεμβρίου μάς μεταφέρει στη «Γη της ελιάς», τη νέα δραματική σειρά των Ανδρέα Γεωργίου και Βάνας Δημητρίου, που γυρίζεται στη Μάνη.


Το επόμενο «χτύπημα» έρχεται και πάλι από τον ΣΚΑΪ, που βγάζει άροναρον στον αέρα το «Top chef» την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, προκειμένου να προλάβει το «Game of chefs» του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, που αναμένεται να ακολουθήσει με πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου (ή την Κυριακή 12/9).


Παρότι το «Game of chefs» άρχισε πρώτο γυρίσματα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, για να… κόψει το νήμα πρώτος με το «Top chef», θα επιστρατεύσει ακόμα και μοντέρ στην Κωνσταντινούπολη ώστε να επισπεύσει το μοντάζ των πρώτων επεισοδίων.



Με αγωνία (από τους ανταγωνιστές) αναμένεται και η στάση του Star σχετικά με την πρεμιέρα του «GNTM». Φήμες των τελευταίων ωρών ήθελαν τον σταθμό να επισπεύδει την πρεμιέρα του ριάλιτι μοντέλων ώστε να προλάβει τον ΣΚΑΪ, κάτι το οποίο, ωστόσο, διαψεύδεται από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.


Επικρατέστερη ημερομηνία για την πρεμιέρα του «GNTM» είναι η Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, χωρίς πάντως να αποκλείεται αιφνιδιασμός μερικές ημέρες νωρίτερα, αφού υπάρχει στοκ επεισοδίων, καθώς και… ελευθερία κινήσεων.


H μάχη της prime time, πάντως, θα αρχίσει να φουντώνει από τις 6 Σεπτεμβρίου, οπότε το μεν «Top chef» στον ΣΚΑΪ θα πάρει θέση καθημερινά με 5 επεισόδια την εβδομάδα) στις 21:00 (θα βρει «απέναντι» τη «Γη της ελιάς» στο Mega), ενώ στο κάδρο θα μπει και ο Alpha με αιχμή του δόρατος τη νέα δραματική σειρά «Σασμός», για την οποία επικρατέστερη ημερομηνία πρεμιέρας είναι η 6η Σεπτεμβρίου.


Την ίδια εβδομάδα αναμένεται να βγει στον αέρα και η κομεντί του Alpha «Ασε μας, ρε μαμά». Ο ΑΝΤ1, από την πλευρά του, αναμένεται να ρίξει στον ανταγωνισμό τον τρίτο κύκλο των «Αγριων μελισσών» στις 20 Σεπτεμβρίου, με ανανεωμένο καστ και συνολικά 9 καινούργια σκηνικά στο Διαφάνι, στη Λάρισα και στη Λέρο.


enikos.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html