Ο Σάκης Κατσούλης απαντά για το αν έχει ασκήσει βία στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Φραντσέσκο Τζιόρτζι: Ο άγνωστος σύντροφος της Εύας Καϊλή που εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς

Πέρα από το ότι είναι Ιταλός, έχει σπουδάσει στο Μιλάνο, δουλεύει στο Ευρωκοινοβούλιο τα τελευταία 13 χρόνια και είναι ο σύντροφος της Εύας ...

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Ο Σάκης Κατσούλης απαντά για το αν έχει ασκήσει βία στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κατηγορία Survivor στις   2:19 μ.μ.  |  Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
 Ο Σάκης Κατσούλης βάζει τέλος στα σχόλια.


Κοινή συνέντευξη έδωσαν ο Σάκης Κατσούλης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Hello! και στη Σόνια Μαγγίνα και απάντησαν για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί ο Σάκης.


Εσένα πάλι, Σάκη, σου καταλογίζουν πράγματα που έχουν συμπεράνει από λόγια της Μαριαλένας και σε αποκαλούν τραμπούκο και χειριστικό ενώ μερίδα του τηλεοπτικού κοινού και των χρηστών των social media θεώρησε ακόμα πως την έχεις χτυπήσει. Όλα αυτά σε μια εποχή κατά την οποία η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες έχει μπει στο μικροσκόπιο.


Μ.Ρ.: Έχω πει πολλές πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πράγματι, ανέφερα μια ιστορία στα παιδιά για τον τρόπο με τον οποίο χωρίσαμε -αρκετά φορτισμένη- αλλά ποτέ δεν έχω ισχυριστεί κάτι τέτοιο για τον Σάκη γιατί ποτέ δεν έχει συμβεί. Διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου και μπήκαν στο στόμα μου λέξεις που δεν έχω πει.

Σ.Κ.: Ειδικά με το “τραμπούκος” όσοι με γνωρίζουν γελούν.

Μ.Ρ.: Εγώ πάλι έχω βγει πολλές φορές εκτός ορίων, κυρίως λόγω των ορμονικών θεμάτων που αντιμετώπιζα. Νομίζω ότι αν δω τα επεισόδια, θα νευριάσω πολύ με τον εαυτό μου. Αν ο Σάκης είχε την συμπεριφορά που το προσάπτουν, δεν θα είχε την αντίδραση που βλέπατε απέναντί μου.

Σ.Κ.: Αν ήμουν όλα αυτά που μου έχουν καταλογίσει, δεν θα είχα καταφέρει να τα καταπιέσω τόσους μήνες και σε τόσο δύσκολες συνθήκες.


Είχες όμως κάποια ξεσπάσματα.


Σ.Κ.: Μόνο ένα πολύ έντονο, την τρίτη εβδομάδα, γιατί είχαν αναφερθεί τα προσωπικά μας. Ωστόσο τις πρώτες δυο εβδομάδες έκανα παρέα με τον Τζέιμς, τον Νίκο, την Άννα Μαρία και τον Καλλίδη. Ήταν η παρέα της Μαριαλένας, οπότε και η δική μου κατεύθυνση.


Θεωρείς πως έχεις αδικηθεί;


Σ.Κ.: Από την στιγμή που κέρδισα το παιχνίδι, όχι. Πώς θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο!


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html