Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο πιλότος για τα σενάρια περί συνεργού – Το μυστήριο με τα απειλητικά τηλεφωνήματα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο πιλότος για τα σενάρια περί συνεργού – Το μυστήριο με τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Κατηγορία Έγκλημα στις   11:22 μ.μ.  |  Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021



Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά.


Ο πιλότος κρατείται ήδη στις φυλακές, μετά και την καθυστερημένη ομολογία του ότι αυτός σκότωσε την 20χρονη νεαρή μητέρα και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη “ληστεία”. Τέσσερις μήνες μετά τη σοκαριστική δολοφονία, ωστόσο, οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν ακόμη σκοτεινά σημεία και ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα.


Τα τελευταία 24ωρα νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως έγραψε και η Realnews, ένα από τα βασικά ερωτήματα που βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” των Αρχών είναι η εμπλοκή τρίτου προσώπου ως συνεργού του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.


Σύμφωνα με τους έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο 32χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά  προκειμένου να “σβήσει” τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.


Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να “σκηνοθετήσει” τον τόπο του εγκλήματος, ώστε να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.


Στο πλαίσιο των ερευνών προκειμένου να πέσει φως στη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έχουν κληθεί στη ΓΑΔΑ για νέες καταθέσεις, άτομα από το στενό οικογενειακό κύκλο του 32χρονου πιλότου. Μάλιστα, ένα από αυτά κατέθεσε τρεις φορές, δίνοντας σχετικές διευκρινίσεις.



Τι απαντά ο δικηγόρος του πιλότου

Κληθείς να σχολιάσει τις νέες αυτές πληροφορίες, ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, είπε στο Mega πως “είναι λογικό και να καταθέσουν και άτομα του κοινωνικού περιγύρου και του οικογενειακού κυρίως. Είναι στα πλαίσια των ανακριτικών πράξεων και γίνονται από τον κύριο ανακριτή. Δεν αφορά κάτι άλλο”.


Ο συζυγοκτόνος, μέσω του δικηγόρου του, αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε βοήθεια από συγγενικό ή άλλο πρόσωπο και υποστηρίζει ότι έδρασε μόνος του κατά τη δολοφονία της συζύγου του, αλλά και στη σκηνοθεσία της ληστείας.


“Υπάρχει άρνηση όσον αφορά από μέρος του εντολέως μου σε αυτό το ζήτημα. Σε καμία περίπτωση ούτε από τη δικογραφία, ούτε από τη μέχρι τώρα έρευνα εν εξελίξει που υπάρχει δεν έχει προκύψει το παραμικρό”, αναφέρει ο δικηγόρος του.


Τι εκτιμούν οι Αρχές για τα απειλητικά τηλεφωνήματα


Στο “μικροσκόπιο” των Αρχών βρίσκονται και τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Ελένη Μυλωνοπούλου, η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν και του πιλότου. Τα τρία τηλεφωνήματα φέρονται να έγιναν 10 ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, το διάστημα μεταξύ 21 με 25 Μαΐου, από άγνωστο άνδρα που της διαμήνυσε πως θα την σκοτώσει. Ερευνάται, λοιπόν, εάν αυτά τα τηλεφωνήματα σχετίζονται με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.


“Οποιαδήποτε κατάθεση υπάρχει από τρίτα πρόσωπα στην δικογραφία τουλάχιστον, που αναφέρουν κάποιες αόριστες καταστάσεις, αυτά θα κριθούν και θα κριθούν και μεταγενέστερα”, δηλώνει σχετικά ο δικηγόρος του πιλότου στον τηλεοπτικό σταθμό.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός από την κ. Μυλονοπούλου, και πρώην συνεργάτης της δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα, το οποίο μάλιστα ηχογραφήθηκε από τον τηλεφωνητή του γραφείου του, ενώ το επίμαχο διάστημα φέρονται να έγιναν δολιοφθορές στο αυτοκίνητο της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, στην οποία η Καρολάιν εμπιστευόταν τα προβλήματα στον γάμο της με τον σύζυγό της.


“Αυτά τα οποία αναφέρονται ενδεχομένως, δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη, σίγουρα και αυτή είναι που έκρινε ή θα κρίνει αν υπάρχει εμπλοκή οποιαδήποτε ανθρώπου. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει”, υποστηρίζει ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.


Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, σχετικά με τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχθηκε η σύμβουλος του ζευγαριού, οι Αρχές εικάζουν ότι πρόκειται για “τυφλά τηλεφωνήματα”.


Κι αυτό, διότι, απειλητικά τηλεφωνήματα, δέχθηκε και μια σύμβουλος της κ. Μυλωνοπούλου, η οποία δεν είχε σχέση με τις συνεδρίες της Καρολάιν με τον πιλότο.


Δηλαδή, οι Αρχές εικάζουν ότι τα συγκεκριμένα απειλητικά τηλεφωνήματα είτε σχετίζονται με φαρσέρ, είτε με ορισμένες διενέξεις που είχε η σύμβουλος ψυχικής υγείας.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρωταρχικός στόχος των Αρχών είναι να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο προσχεδιασμός της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν.

enikos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html