Συνοδός πολυτελείας βρέθηκε νεκρή μέσα σε πλαστικό βαρέλι « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Συνοδός πολυτελείας βρέθηκε νεκρή μέσα σε πλαστικό βαρέλι

Κατηγορία Διεθνή στις   12:53 π.μ.  |  Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021



Το γυμνό σώμα μιας συνοδού πολυτελείας βρέθηκε μέσα σε ένα βαρέλι στη Νέα Υόρκη. Περίοικοι του πάρκου Ρίντζφιλντ στις 13 Αυγούστου παρατήρησαν ένα μεγάλο πλαστικό βαρέλι στον δρόμο και διαπίστωσαν ότι από εκεί ερχόταν έντονη δυσοσμία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η «New York Post».


Bίντεο από κάμερες ασφαλείας παρακείμενου κτίσματος δείχνει το βαρέλι με την άτυχη γυναίκα να βγαίνει από ένα κτίριο  και να φορτώνεται σε ένα φορτηγάκι το προηγούμενο βράδυ.Το κτίριο, που είναι χώρος γραφείων, διαθέτει και διαμερίσματα που ενοικιάζονται μέσω της πλατφόρμας Airbnb και είναι συχνός προορισμός της αστυνομίας, αφού γίνονται καταγγελίες για διάφορα περιστατικά.


Από τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τη Νικόλ Φλάναγκαν, μια 42χρονη γυναίκα μητέρα 3 παιδιών που στο παρελθόν είχε συλληφθεί για πορνεία. Από τις κάμερες ασφαλείας η Φλάναγκαν φαίνεται να μπαίνει στο κτίριο με έναν άνδρα, του οποίου η ταυτότητα έχει εξακριβωθεί. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για έναν άνδρα  μέλος  ομάδας του υποκόσμου με φάκελο στις Αρχές, ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση.


Σύμφωνα με την αστυνομία στο δωμάτιο των 300 δολαρίων/την βραδιά, βρέθηκαν συσκευές κρακ, τσιγάρα χασίς και άδεια μπουκάλια κρασιών. Το σώμα της Φλάναγκαν δεν φέρει κάποια ίχνη τραυματισμού ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις.

cityportal.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html