Δικηγόρος ποδοσφαιριστή: «Τη βίασε και μετά του ζήτησε ραντεβού για το επόμενο βράδυ;» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Δικηγόρος ποδοσφαιριστή: «Τη βίασε και μετά του ζήτησε ραντεβού για το επόμενο βράδυ;»

Κατηγορία Superleague 1 στις   12:10 π.μ.  |  Τρίτη 31 Αυγούστου 2021



Το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος του γνωστού ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης, Σταύρος Γεωργόπουλος, μίλησε και στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπήρξε εξαναγκασμός της κοπέλας.


Οι δηλώσεις του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή

«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε.



Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ.


δώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».


 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού για την σύλληψη του ποδοσφαιριστή για τον βιασμό 17χρονης


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού για την σύλληψη του ποδοσφαιριστή

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση».


Γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών ο συγκατηγορούμενος του ποδοσφαιριστή για τον βιασμό της 17χρονης

Τόσο ο γνωστός ποδοσφαιριστής όσο και ένας 40χρονος Νιγηριανός φίλος του κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης κοπέλας.


Ο δεύτερος μάλιστα είναι γνωστός διοργανωτής πάρτι σε μεγάλα club της Αθήνας και επαρχιακών πόλεων της Ελλάδας, αλλά και manager καλλιτεχνών κυρίως του χώρου της τραπ μουσικής.


Ο 40χρονος Νιγηριανός συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι μετά από ένταλμα που είχε εκδοθεί εναντίον του και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κι αύριο αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή. Ο μάνατζερ που έχει διοργανώσει μερικά από τα μεγαλύτερα πάρτι σε club της παραλιακής ζώνης της Αθήνας κι όχι μόνο φέρεται σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη κοπέλα σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.


Ο 40χρονος μάνατζερ που έχει ιδρύσει κι εταιρεία που ασχολείται με τη διοργάνωση πάρτι αλλά και με το μανατζάρισμα καλλιτεχνών, βρίσκεται σε λειτουργία τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα ο ίδιος αρκετές φορές έχει φιλοξενηθεί σε φωτογραφίες περιοδικών καθώς έχει ποζάρει με πολλούς από τους επωνύμους πελάτες του.


Υouweekly.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html