ΕΡΤ: Ανατροπή στην πρωινή ζώνη με ηχηρή αποχώρηση « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» δεν τρομάζει τους χειμερινούς κολυμβητές – Βουτιές στην παραλία Αλίμου

Μπορεί οι περισσότεροι Αθηναίοι σήμερα (06.02.2023) να κλείστηκαν στα σπίτια τους εξαιτίας της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, ωστόσο πάντα υπάρχουν ...

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

ΕΡΤ: Ανατροπή στην πρωινή ζώνη με ηχηρή αποχώρηση

Κατηγορία media στις   1:30 μ.μ.  |  Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021Τι θα συμβεί τι νέα σεζόν στο πρόγραμμα της ΕΡΤ;


Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως προετοιμάζει η ΕΡΤ το νέο της πρόγραμμα για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά. Έτσι, πολλές θα είναι οι ανατροπές που θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας.


Κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ το Σαββατοκύριακο. Ειδικότερα, στη θέση του θα βρεθεί το πρωινό δίδυμο Κώστας Λασκαράτος και Γιάννης Σκάλκος αλλά επικρατεί έντονος προβληματισμός για την εκπομπή που θα ακολουθεί στο slot 10:00 – 12:00.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, η Μάριον Μιχελιδάκη είναι πολύ πιθανό να μη συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή τη ζώνη καθώς εξ αρχής διαπιστώθηκαν προβλήματα στο στήσιμο της εκπομπής. Επίσης και η ίδια η δημοσιογράφος δεν ήταν ευχαριστημένη με τη μετάθεση της από το καθημερινό πρόγραμμα στο Σαββατοκύριακο.

Το «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» αναμένεται να ολοκληρώσει την πορεία του και ήδη αναζητούνται άλλα πρόσωπα. Τα προσεχή Σαββατοκύριακα θα δοκιμαστούν δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, ενώ δεν αποκλείονται και πρόσωπα εκτός δημόσιας τηλεόρασης. Νέο πόστο αναζητείται για τη Μάριον Μιχελιδάκη που θεωρείται «δυνατό χαρτί» της ΕΡΤ


zappit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html