Βρέθηκε 6χρονος να περιπλανιέται μόνος του – Αναζητούνται οι γονείς του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Βρέθηκε 6χρονος να περιπλανιέται μόνος του – Αναζητούνται οι γονείς του

Κατηγορία Πάτρα στις   6:19 π.μ.  |  Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού – Είναι καλά στην υγεία του

Ένας 6χρονος εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνος του στην Πάτρα, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής που είδαν το παιδί να κυκλοφορεί μόνο του στους δρόμους κάλεσαν άμεσα τις αρχές. Αυτό έφερε την κινητοποίηση του Χαμόγελου του Παιδιού που με εντολή εισαγγελέα έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του προκειμένου να εντοπιστούν οι γονείς του.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, με εντολή εισαγγελέα, προκειμένου να διακριβωθούν τα στοιχεία του παιδιού και να εντοπιστούν οι γονείς του. Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει ότι τα στοιχεία του παραμένουν άνγωνστα, αλλά ο 6χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Αναλυτικά το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει:

Δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας έξι ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε ασυνόδευτο, σε καλή κατάσταση υγείας, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, κρίνεται απολύτως αναγκαία, επειδή η πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης, η διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του ανήλικου καθώς και των βιολογικών γονέων του και ο εντοπισμός αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών του είναι άλλως αδύνατη ή ουσιωδώς δυσχερής.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2610695130 του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html