Ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Το SOS που εξέπεμπε η Καρολάιν και οι απειλές του 33χρονου συζυγοκτόνου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Το SOS που εξέπεμπε η Καρολάιν και οι απειλές του 33χρονου συζυγοκτόνου

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:17 π.μ.  |  Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021



Ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.


Ένα από τα πρόσωπα - κλειδιά της υπόθεσης, η σύμβουλος ψυχικής υγείας του μοιραίου ζευγαριού, Ελένη Μυλωνοπούλου, έδωσε νέα κατάθεση στον ανακριτή. Η πολυαναμενόμενη κατάθεση της κ Μυλωνοπούλου που κρίθηκε ζωτικής σημασίας άνοιξε τον νέο κύκλο δικαστικής έρευνας για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο πιλότο σύζυγο της, ο οποίος έχει προφυλακιστεί.


Η σύμβουλος ψυχικής υγείας φέρεται να αναφέρθηκε διεξοδικά σε όλες τις συνεδρίες του ζευγαριού -περισσότερες από δέκα- την περίοδο Οκτωβρίου – Φεβρουαρίου 2021 και τις εκμυστηρεύσεις της 20χρονης.


Τι είπε στον ανακριτή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, η κ. Μυλωνοπούλου επί τέσσερις ώρες κατέθετε στον ανακριτή και περιέγραψε μια προς μια τις συνεδρίες που είχε με την 20χρονη κοπέλα μέχρι που αυτές σταμάτησαν απότομα.


Η κ. Μυλωνοπούλου φέρεται να είπε αρχικά στον ανακριτή ότι το ραντεβού κλείστηκε από την 33χρονο πιλότο και η ίδια γνώριζε ότι θα δεχτεί ένα ζευγάρι, το οποίο προσπαθεί να αντιμετωπίσει την επιλόχειο κατάθλιψη της κοπέλας και την ατυχή πρώτη εγκυμοσύνη που είχε.


Ωστόσο, τόνισε πως από το πρώτο ραντεβού, όταν έμεινε μόνη της η κοπέλα, άρχισε να της λέει ότι το σοβαρό της πρόβλημα είναι ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι της.



Περίμενε να φύγει ο Μπάμπης από το δωμάτιο

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από το πρώτο κιόλας ραντεβού η Καρολάιν περίμενε να βγει ο Μπάμπης από το δωμάτιο και στη συνέχεια της εκμυστηρεύτηκε πως ήθελε να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι.


Της περιέγραψε έναν άνθρωπο αυταρχικό, ο οποίος -όπως είπε χαρακτηριστικά- την είχε κάτω από τον απόλυτο έλεγχό του.


Μάλιστα, δύο μήνες αργότερα, προς τον Ιανουάριο, η Καρολάιν άρχισε να λέει στην σύμβουλο ψυχικής υγείας ότι είχε κάποιες αμφιβολίες για τη ζωή του πιλότου. Δηλαδή της είπε ότι ξαφνικά εκείνος άρχισε να φεύγει για δουλειά ακόμα και τις Κυριακές, ενώ γνώριζε ότι δεν εργαζόταν τις Κυριακές και αναρωτιόταν που μπορεί να πήγαινε.


Ακόμα, είπε ότι οι συνεδρίες διακόπηκαν απότομα, πάνω που είχε αρχίσει να ανοίγεται η Καρολάιν και να ζητάει και τις συμβουλές της. Η ίδια πιστεύει ότι αυτό έγινε μετά από εντολή του 33χρονου.


Τέλος, η κ. Μυλωνοπούλου κατέληξε λέγοντας ότι μετά τη δολοφονία και λίγο καιρό πριν από τη σύλληψη του πιλότου η ίδια δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα. Άγνωστοι και με απόκρυψη της τηλεφωνούσαν και την απειλούσαν ότι θα τη σκοτώσουν.



Γλυκά Νερά: Οι τραπεζικοί λογαριασμοί αποκάλυψαν τις κινήσεις του Μπάμπη! Το «αμαρτωλό» του παρελθόν με 3 γυναίκες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 32χρονου δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, προκειμένου να πέσει φως στα σενάρια που έχουν ακουστεί για τις παράνομες δοσοληψίες του αλλά και για τις σχέσεις του με την 20χρονη. Ενώ, ακόμη μία αποκαλύψη «βόμβα» για την Καρολάιν έρχεται στο φως.


Όπως μεταδίδει το MEGA, «μέχρι αυτήν την ώρα που έχει γίνει άρση απορρήτου στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν φαίνεται να γινόταν διακίνηση μεγάλων ποσών, παρά μόνο τα 1.000 ευρώ που είχε πει ότι έδινε κάθε μήνα η μητέρα προς το ζευγάρι. Δεν υπάρχει καμία άλλη διακίνηση».


Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 32χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό.



Ωστόσο, όσο διαρκεί η κύρια ανάκριση, είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για ενδεχόμενα νέα στοιχεία, που ίσως προκύψουν από τις εν εξελίξει έρευνες.


Άλλωστε, σύμφωνα με το MEGA, τα στοιχεία δεν «δένουν» με το «τυχαίο» έγκλημα, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο 32χρονος πιλότος.


Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Μπάμπη! Αποκαλύψεις τριών γυναικών για τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το «αμαρτωλό» παρεθόν του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών μέσα από αποακλυπτικές μαρτυρίες τριών γυναικών που πέρασαν απαό τη ζωή του. Παράλληλα, διαβάστε για τις εκμυστηρεύσεις της Καρολάιν (λίγο) πριν δολοφονηθεί.


Το τελευταίο χρονικά στοιχείο που προκύπτει αφορά πρόσωπα από το παρελθόν του συζυγοκτόνου, τα οποία έχουν εξεταστεί από τις αρχές το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν με οποιοδήποτε τρόπο είχαν επηρεάσει τη σχέση του ζευγαριού.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, οι ερευνητές που έχουν αναλάβει το έργο της πλήρους διαλεύκανσης αυτής της υπόθεσης κατάφεραν μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από κινητά τηλέφωνα και διαδικτυακά προφίλ να εντοπίσουν τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε στενή σχέση στο παρελθόν.


Οι ερευνητές ήρθαν σε επαφή και με τρεις γυναίκες, προκειμένου να προσδιορίσουν τη σχέση που είχαν με τον 33χρονο δράστη και να διαπιστώσουν αν αυτές οι επαφές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επηρέασαν τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν ουδεμία σχέση με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο 32χρονος πιλότος, καθώς είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του εδώ και αρκετό καιρό.


Μάλιστα από το κινητό τηλέφωνο του συζυγοκτόνου προκύπτει ότι ο 32χρονος είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.




Οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να λάβουν καταθέσεις από τα τρία αυτά πρόσωπα, καθώς δεν διαπιστώθηκε ότι σχετίζονται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.


Ωστόσο, από τη «φιλική» κουβέντα που είχαν οι ερευνητές μαζί τους προέκυψαν πολύτιμα συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του πιλότου, που ενδέχεται να βοηθήσουν ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρο του στυγερού εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.


Athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html