Ο Ουγγαρέζος στο Mega και η Δέσποινα Βανδή σε όλες τις ξαπλώστρες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ο Ουγγαρέζος στο Mega και η Δέσποινα Βανδή σε όλες τις ξαπλώστρες

Κατηγορία media στις   12:38 μ.μ.  |  Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021




Ποιες μεταγραφές… Εδώ έχουμε ένα ακόμη διαζύγιο να ασχοληθούμε ως ειδήμονες…

Ολοι γνώριζαν. Αλλά δεν μιλούσαν. Ολοι ξέρουν τα πραγματικά αίτια. Αλλά δεν τα λένε. Απαντες είναι σε θέση να μιλήσουν και για την επόμενη ημέρα αλλά μάλλον δεν θα το κάνουν. Αυτή την παράγραφο βάλτε την κάτω από κάθε είδηση διαζυγίου, γάμου, έρωτα, εγκυμοσύνης, τηλεοπτικού διαζυγίου, μεταγραφής και θα έχετε έτοιμο θέμα.


Μα πόσο ντροπή, όμως. Να μιλάς με τόση άνεση για μία σχέση όπως αυτή του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στα κοινωνικά δίκτυα, θαρρείς και είσαι συμπέθερος. Χάσαμε την μπάλα, αγαπητοί. Αλλά κυρίως το μέτρο. Ξεχάσαμε ότι υπάρχουν κλειστές πόρτες και παιδιά, ότι υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν καλύτερα και ότι δεν γίνεται να μιλάς ως ειδήμων για κάτι που άκουσες να λέει κάποιος στο καφέ που ήξερε έναν φίλο και που άκουσε να λένε στα παρασκήνια μιας εκπομπής. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Ναι, είναι ένα διαζύγιο που αφορά λαμπερά πρόσωπα αλλά ως εκεί. Θα γραφτούν τα stories από αυτούς που ξέρουν και θα διαβαστούν σε κάθε ξαπλώστρα απ’ άκρη σ’ άκρη. Το ξέρουν οι άνθρωποι. Ούτε αφελείς είναι ούτε το έπαιξαν ποτέ. Αλλά να βγαίνεις μπροστά και να λες «εγώ τα ήξερα» και να έχεις δει την Βανδή μόνο στους «Δύο ξένους» είναι ωμός σουρεαλισμός, παίδες.


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι στην Κέρκυρα στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη «Fishy». Η εκπομπή είναι του Mega. Όπως και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Όπως και ο Δημήτρης. Εδεσε το γλυκό. Τα είπαν και οι συνάδελφοι, τα είπαν οι συνεργάτες του, τα λέμε κι εμείς. Καλή αρχή στο αγόρι μας στο πλευρό της Ελένης. Καλή επανεκκίνηση.




Στο Mega και ο Κώστας Τσουρός επισήμως. Καλή αρχή σε όλα τα πλάνα του. Ικανός και άξιος συνάδελφος. Θα είναι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και θα καλημερίζουν το τηλεοπτικό κοινό στις 8 κάθε πρωί. Αγριεύει ο ανταγωνισμός.



Ανακοινώθηκε και επίσημα το νέο πρωινό δίδυμο του Star. Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα, νέα και άφθαρτα παιδιά θα κάνουν την δική τους προσπάθεια και θα επιχειρήσουν να αποδείξουν ότι έρχονται για να μείνουν. Καλή επιτυχία. Αναμένουμε την σύνθεση της εκπομπής για να είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουν φόρα…



Τρέιλερ οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και έναρξη γυρισμάτων για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Δυνατή η εκκίνηση της μυθοπλασίας για το Mega που θυμίζει πλέον παλιές καλές εποχές.




Μάχες δεν δίνονται μόνο για παρουσιαστές. Δίνονται και για συνεργάτες. Σκακιέρα είναι αυτή έχει πολλά πιόνια όχι μόνο Βασιλιάδες και Βασίλισσες…


Το κουίζ της ημέρας: Σε ποια εκπομπή αρνήθηκαν οι περισσότεροι συνεργάτες να κάνουν βίντεο backstage λόγω κακού κλίματος;


protothema.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html