Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του MasterChef 5; « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Τι κάνουν σήμερα οι παίκτες του MasterChef 5;

Κατηγορία media στις   5:52 μ.μ.  |  Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021


Πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε ο τελικός του MasterChef 5 και μεγάλη νικήτρια αναδείχτηκε η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.


Ο 5ος κύκλος του διαγωνισμού μαγειρικής του Star κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού υπήρχαν πάρα πολλοί καλοί μάγειρες, εντάσεις, αγωνία, συγκινήσεις, αλλά και έρωτα.


Όλοι οι επίδοξοι σεφ ήταν ιδιαίτεροι και μας απασχόλησαν έντονα αυτή τη σεζόν.


Ο διαγωνισμός μαγειρικής ολοκληρώθηκε και αναρωτιόμαστε πού είναι σήμερα και τι ετοιμάζουν κάποιοι από τους παίκτες.

Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και η Δήμητρα Καλφούντζου έψαξε και βρήκε τι κάνει ο καθένας τους μετά το MasterChef 5.


Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef 5, Μαργαρίτα Νικολαϊδη κάνει καποιες αιτήσεις για να εκπαιδευτεί στο εξωτερικό. Παράλληλα, ετοιμάζει και τα τηλεοπτικά της σχέδια. Βρίσκεται σε συζητήσεις με το Star, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό του σταθμού.



Νίκος Σκορδάκης

Αυτή την περίοδο ο Νίκος Σκορδάκης μαγειρεύει σε σκάφος συνδυάζοντας για τους τους καλεσμένους του τον ήλιο, τη θάλασσα και την αγάπη για το φαγητό. Παράλληλα, ετοιμάζει ένα βιβλίο μαγειρικής που θα έχει συνταγές από κάθε νησί, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας youtube κανάλι.


Αλέξανδρος Συνοδινός

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα και τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας. Οι πελάτες δοκιμάζουν τα πιάτα του και μόνο τα καλύτερα εχουν να πουν.


Αντώνης Μητρόπουλος – Στέφανος Χίλας


Ο Αντώνης Μητρόπουλος και ο  Στέφανος Χίλας αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν από κοινού ένα κανάλι στο youtube. Θα μαγειρεύουν και παράλληλα θα κάνουν διαδραστικά πράγματα.


Αλέξανδρος Ακριτίδης

Ο Αλέξανδρος Ακριτίδης δουλεύει σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι, επίσης εργάζεται σε ένα all day bar, ενώ ετοιμάζει και ένα site μαζί με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα, με την οποία παντρεύεται στις 25 Σεπτεμβρίου 2021.


star.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html