Αθηνά Οικονομάκου: Κόλασε το Instagram με το κορμί της στην Μύκονο - Σαν να μην γέννησε ποτέ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Αθηνά Οικονομάκου: Κόλασε το Instagram με το κορμί της στην Μύκονο - Σαν να μην γέννησε ποτέ

Κατηγορία Lifestyle στις   5:59 μ.μ.  |  Σάββατο 31 Ιουλίου 2021



Η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγο καιρό έγινε για δεύτερη φορά μητέρα καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.


Η ηθοποιός ως μητέρα με δυο παιδιά πλέον είναι φυσικό να μην έχει άπλετο χρόνο όμως που και που η ίδια «κλέβει» λίγο χρόνο για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι κάνει στην καθημερινότητά της.


Αυτή τη περίοδο η ίδια μαζί με την οικογένειά της έχουν πάει διακοπές στην Μύκονο έτσι ώστε να κάνουν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.


Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποσταρε διάφορες φωτογραφίες όπου το σώμα της φαίνεται να είναι «κόλαση» κι ας έχει γεννήσει δυο φορές.


Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου

Αδυνάτισε κι άλλο λίγο καιρό μετά από τον ερχομό της κόρης της

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι το παράδειγμα της πλήρως εργαζόμενης μητέρας καθώς μπορεί να έγινε για δεύτερη φορά μητέρα αλλά αυτό δεν την σταματάει να κάνει διάφορα πράγματα στην καθημερινότητά της.

Η όμορφη ηθοποιός φαίνεται να έχει χάσει για τα καλά τα κιλά από την εγκυμοσύνη της. Πρόσφατα η ίδια είχε αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έχει ξεκινήσει γυμναστική ενώ στόχος της είναι να χάσει τα 6 κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη έτσι ώστε να επανέλθει στα κιλά που ήταν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ίδια είναι αποφασισμένη να φτάσει στα κιλά που ήταν, όμως με την συγκεκριμένη φωτογραφία που είδαμε η σιλουέτα της είναι αξιοζήλευτη.

Μάλιστα μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Βλέπω τα μηνύματά σας και θέλω να απαντήσω σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις στα γρήγορα. Γέννησα φυσιολογικά, είχα πάρει 17-18 κιλά. Έχω χάσει ήδη τα 7-8 κιλά. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της. Εύχομαι με το καλό σε όλες τις μανούλες που γεννάνε αυτές τις μέρες. Εύχομαι με κανένα πόνο, γιατί εγώ σχεδόν το έζησα με κανένα πόνο και υπάρχει. Σας το εύχομαι».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της:


Υouweekly.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html