Καιρός: Νέος καύσωνας «χτυπά» την χώρα - Έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Καιρός: Νέος καύσωνας «χτυπά» την χώρα - Έκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου

Κατηγορία Καιρός στις   10:04 π.μ.  |  Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021




Νέος καύσωνας φαίνεται να απειλεί την χώρα, με τον Σάκη Αρναούτογλου να προειδοποιεί σχετικά με την άνοδο της θερμοκρασίας, που θα παρατηρηθεί περισσότερο προς τα τέλη Ιουλίου.


Σχετικά με την σημερινή (23/7) ημέρα για τον καιρό, αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στην Ελλάδα. 

Ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά - ημιορεινά της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας και μικρή περαιτέρω ενίσχυση των βορείων ανέμων στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να μιλά επίσης για έντονα φαινόμενα.


Σύμφωνα με την πρόγνωση του Meteo, αύριο, Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, αναμένεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου στα ορεινά - ημιορεινά τμήματα κυρίως της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της Πελοποννήσου θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 13 έως 34 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 13 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 34 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 14 έως 31 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς.


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες - βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως ισχυροί 3-6 μποφόρ και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2-4 μποφόρ.


Στην Αττική την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες - βορειοανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 περιμένουμε αίθριο καιρό με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.



Τι λέει ο Αρναούτογλου

Στην εξέλιξη του καιρού μέρα με τη μέρα μέχρι και τις 30 Ιουλίου αναφέρεται ο μετεωρολόγος ης ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook.


Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου ανάρτησε έναν πίνακα, στον οποίο σημειώνεται:


Παρασκευή 23 Ιουλίου: 33 βαθμοί Κελσίου, ηλιοφάνεια, τοπικές μπόρες στα ορεινά της Πελοποννήσου. Ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο


Σάββατο 24 Ιουλίου: 32 βαθμοί Κελσίου, τοπικά άστατος στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τα ορεινά ηπειρωτικά – Ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο


Κυριακή 25 Ιουλίου: 32 βαθμοί Κελσίου, ηλιοφάνεια, ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο


Δευτέρα 26 Ιουλίου: 35 βαθμοί Κελσίου, ηλιοφάνεια, ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο


Τρίτη 27 Ιουλίου: 37 βαθμοί Κελσίου, ηλιοφάνεια, μικρή εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο


Τετάρτη 28 Ιουλίου: 38 βαθμοί Κελσίου, ηλιοφάνεια, τοπικά ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο


Πέμπτη 29 Ιουλίου: 39 βαθμοί Κελσίου, ηλιοφάνεια, τοπικά ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο


Παρασκευή 30 Ιουλίου: 38 βαθμοί Κελσίου, περαιτέρω εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο



athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html