Ανατροπή με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου: Νοσηλεύτηκε άρον άρον στον Ευαγγελισμό! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πρώτο ένσημο: Επιδοτούμενη εργασία για 15 μήνες για 35.000 νέους από 18 ως 29 ετών

Εργασία για 15 μήνες μπορούν να εξασφαλίσουν 35.000 νέοι ηλικίας από 18 ως 29 ετών που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσ...

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Ανατροπή με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου: Νοσηλεύτηκε άρον άρον στον Ευαγγελισμό!

Κατηγορία Lifestyle στις   6:31 π.μ.  |  Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021Έντονη ανησυχία προκλήθηκε από την είδηση πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με υψηλό πυρετό και λοίμωξη του αναπνευστικού.


Ο γιος του Στέργιος μίλησε στο DEBATER για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του λέγοντας πως είναι σε καλή κατάσταση και πλέον έχει πέσει και ο πυρετός. Εξήγησε ότι τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε πυρετό και για αυτό εισήχθη στο νοσοκομείο.


Όπως δήλωσε λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων έκανε και μοριακό έλεγχο για τον κορωνοϊό αν και όπως σημείωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του κορωνοϊού.Ο Στέργιος Μικρούτσικος μάλιστα δήλωσε πως εάν πάθει κάτι ο πατέρας του λόγω κορωνοϊού ενώ είναι εμβολιασμένος τότε η συζήτηση πάει σε άλλο επίπεδο!


Ο ίδιος πρόσφατα σε μία συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.


Στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.


Τότε δεν είχε υποστεί έμφραγμα, αλλά όπως και τώρα, είχε μία σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και οι γιατροί τότε τον είχαν διασωληνώσει.


Πηγή: debater.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html