Γιατροί εναντίον γιατρών για τον θάνατο ασθενή – Μηνύσεις με μια κατηγορία που προκαλεί αίσθηση « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Γιατροί εναντίον γιατρών για τον θάνατο ασθενή – Μηνύσεις με μια κατηγορία που προκαλεί αίσθηση

Κατηγορία Νοσοκομεία στις   7:25 μ.μ.  |  Κυριακή 4 Ιουλίου 2021



Γιατροί έκαναν μήνυση σε συναδέλφους τους, για τον θάνατο 65χρονου. Τι ζητούν και τι υποστηρίζουν για τα όσα έγιναν στο Βόλο…


Το ιατρικό προσωπικό δομής υγείας μήνυσε οικογένεια γιατρών του Βόλου, και η… ιατρική μάχη θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Μία γυναίκα και οι δύο γιοι της, γιατροί στο επάγγελμα, υπέβαλαν μήνυση εναντίον έξι συναδέλφων τους με τη βαριά κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.


Για το λόγο αυτό ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Σύμφωνα με τη μήνυση 65χρονος Βολιώτης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, νοσηλεύτηκε στις 2 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο Βόλου και έλαβε εξιτήριο στις 11 Ιανουαρίου.


Αμέσως μετά, για να αντιμετωπίσει προβλήματα που είχε, εισήχθη σε ιδιωτική μονάδα υγείας, αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα στις 7 Μαρτίου να διακομιστεί στο “Αχιλλοπούλειο” ξανά και να εκπνεύσει στις 11 του ίδιου μήνα.


Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η σύζυγος του 65χρονου και τα δύο του παιδιά κατέθεσαν τη μήνυση με τη βαριά κατηγορία και πλέον ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών, που όπως υποστηρίζουν, ευθύνονται για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου.



newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html