Αιτωλοακαρνανία: ΕΔΕ μετά από καταγγελία για «μαϊμού» εμβολιασμό εργαζόμενου σε νοσοκομείο « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τελευταία στροφή: Πότε θα τελειώσει ο κορονοϊός αν ακολουθήσει ακριβώς την ίδια πορεία με την ισπανική γρίπη

Σε λίγους μήνες κλείνουμε 2 χρόνια από την έναρξη της φονικότερης πανδημίας που έχει ζήσει η γενιά μας. Το ερώτημα που βρίσκεται πλέον στα χ...

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Αιτωλοακαρνανία: ΕΔΕ μετά από καταγγελία για «μαϊμού» εμβολιασμό εργαζόμενου σε νοσοκομείο

Κατηγορία Κορονοϊός στις   10:02 π.μ.  |  Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

 


Ένορκη Διοικητική Εξέταση έχει διαταχθεί μετά την καταγγελία που έγινε από το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου για εξασφάλιση πιστοποιητικού από εργαζόμενο, χωρίς όμως να έχει γίνει το εμβόλιο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, που είναι επίσημη στο γραφείο της Διοικήτριας Ελένης Φιλοπποπούλου, εργαζόμενος φέρεται να έχει στην κατοχή του το πιστοποιητικό εμβολιασμού ενώ δεν έχει κάνει το εμβόλιο, δεδομένου ότι ειχε μεταθέσει την ημερομηνία του ραντεβού του για αργότερα.

Όπως υπογραμμίζει ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Μπακόπουλος, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το συμβάν κάτι που πρόκειται να αποκαλυφθεί όταν ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.

Με λίγα λόγια το πόρισμα της έρευνας θα δείξει αν υφίσταται το περιστατικό, αν είναι μεμονωμένο και αν υπάρχει γενικότερα μια τάση άρνησης εμβολιασμού και εξασφάλισης ψεύτικων πιστοποιητικών, ακόμα και από τους υγειονομικούς.

Ο κ. Μπακόπουλος σύμφωνα με το aixmi-news.gr επιβεβαίωσε την καταγγελία. Σε ότι αφορά στα όργανα των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου δεν έχουν λάβει ακόμα γνώση της καταγγελίας όπως υπογράμμισε εκπρόσωπος του Σωματείου.

Η είδηση, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε αναστάτωση, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για τον εμβολιασμό, προκαλώντας και αντιδράσεις από μερίδα ανθρώπων που δηλώνουν αντίθετοι.

Πηγή: aixmi-news.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html