Έρχονται νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Έρχονται νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Κατηγορία Αγρίνιο στις   11:29 π.μ.  |  Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Ο έμπειρος δημοσιογράφος  και με πάντα αποκαλυπτικό δικαστικό και αστυνομικό ρεπορτάζ, Πέτρος Κουσουλός. δίνει νέα στοιχεία και θέτει ερωτήματα για τις υποθέσεις που συγκλόνισαν  το Πανελλήνιο από την αρχή του 2021.

Η υπόθεση Λιγνάδη, η δολοφονία στα Γλυκά Νερά και ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, μπήκαν στο μικροσκόπιο της συζήτησης του Πέτρου Κουσουλού και της Χρίσλα Γεωργακοπούλου  στο  theCaller.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμπ» έθεσε ερωτήματα σχετικά με τους τρόπους έρευνας και διαχείρισης του υλικού που έπρεπε να περιέλθει στα χέρια των Αρχών στην υπόθεση Λιγνάδη και καταλήγει:  “Κάποιοι δεν ήθελαν να ψάξουν την υπόθεση Λιγνάδη στο σύνολο. Αυτό νιώθω ως δημοσιογράφος και πολίτης”.

Στο κάδρο της δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο Πέτρος Κουσουλός προσθέτει τα νέα στοιχεία που αποκλειστικά φέρνει στο φως: η ύπαρξη ενός τρίτου προσώπου, μιας 40χρονης γυναίκας, καθώς και οι απειλές του καθ’ ομολογία δολοφόνου προς την σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Στις νέες αποκαλύψεις την Κυριακή 11 Ιουλίου αναφέρεται  ο Πέτρος Κουσουλός,  μέσα από την εφημερίδα «Μπαμ» , σχετικά με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του και τις ανατριχιαστικές καταθέσεις των θυμάτων του ιερέα στο Αγρίνιο. Μάλιστα, μιλάει ξεκάθαρα για τη συγκάλυψη του σκανδάλου από τη Μητρόπολη και τη θέση της στο σκάνδαλο

Δείτε το βίντεο:


agriniosite.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html