Αδιανόητο! Αυτοκίνητο Στην Εθνική Οδό Και Το Μωρό Στην Εταζέρα (Φωτό) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Αδιανόητο! Αυτοκίνητο Στην Εθνική Οδό Και Το Μωρό Στην Εταζέρα (Φωτό)

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:17 π.μ.  |  Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021



Τα τροχαία και οι ελλείψεις στην οδική ασφάλεια αποτελούν “πληγές” για τη χώρα μας καθώς κάθε χρόνο πολλοί συνάνθρωποί μας χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις όλων για να βελτιωθεί η κατάσταση τους ελληνικούς δρόμους, δεν καταγράφεται θεαματική αλλαγή συμπεριφοράς και καθημερινά γινόμαστε αγγελιοφόροι τραγικών ειδήσεων με θύματα μικρά παιδιά.

Η ΕΠΙΜΑΧΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αδιανόητο! Αυτοκινήτο στην Εθνική Οδό και το μωρό στην εταζέρα (φωτό)

Στον απόηχο όλων αυτών, αλιεύσαμε στο μια φωτογραφία που ανήρτησε ο Νεκτάριος Καρχιλάκης και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς δείχνει αυτοκίνητο εν κινήσει στην Εθνική Οδό στην περιοχή  Λινοπεράματα Ηρακλείου Κρήτης να έχει στην εταζέρα του ένα μωρό λίγων μηνών. Το μωράκι αντί να βρίσκεται όπως ορίζει ο νόμος στο καρεκλάκι αυτοκινήτου είναι τοποθετημένο ξάπλα στην εταζέρα και ο οδηγός συνεχίζει ανενόχλητος την πορεία του χωρίς να κάνει όλα όσα πρέπει.

Μάλιστα όπως κατήγγειλε ο κ. Καρχιλάκης “Αυτό το αυτοκίνητο έτρεχε στην εθνική οδό και μάλιστα με προσπέρασε στα Λινοπεράματα. Αυτό που βλέπουμε στην εταζερα είναι ένα μωρό μηνών. Τα συμπεράσματα δικά σας”.

Το εν λόγω περιστατικό είναι εξοργιστικό και αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι πολλοί συμπολίτες μας αρνούνται να επιδείξουν ορθή οδηγική συμπεριφορά, αδιαφορούν για τους κανόνες ασφαλείας κατά την μετακίνηση με αυτοκίνητο και αποτελούν κίνδυνο πρόκλησης θανατηφόρου ατυχήματος.

Αλήθεια τι θα συνέβαινε σε μια προσπέραση; Σε έναν ελιγμό με το μωρό να βρίσκεται σε μια θέση άκρως επικίνδυνη για την σωματική του ακεραιότητα;

Τα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου καταγγέλλουν την ανεύθυνη συμπεριφορά των ενηλίκων που εκθέτουν σε τέτοιο κίνδυνο το βρέφος, αν και υπάρχουν αρκετοί που επιχειρούν να δικαιολογήσουν την συμπεριφορά, αρνούμενοι να πιστέψουν πως πρόκειται για περίπτωση ανευθυνότητας και πιθανολογώντας πως «έχει προκύψει κάποια ανάγκη».

agriniosite.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html