Απίστευτο αλλά «ψάρεψαν» και τρία μηχανάκια μέσα στη θάλασσα του Θερμαϊκού « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πρώτο ένσημο: Επιδοτούμενη εργασία για 15 μήνες για 35.000 νέους από 18 ως 29 ετών

Εργασία για 15 μήνες μπορούν να εξασφαλίσουν 35.000 νέοι ηλικίας από 18 ως 29 ετών που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσ...

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021

Απίστευτο αλλά «ψάρεψαν» και τρία μηχανάκια μέσα στη θάλασσα του Θερμαϊκού

Κατηγορία Περίεργα στις   10:03 π.μ.  |  Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021Ο Θερμαϊκός συνεχίζει να εκπλήσσει με τις εικόνες που αποκαλύπτονται να κάνουν πολύ γρήγορα το γύρο του διαδικτύου…


Μηχανάκια, πατίνια, λάστιχα, βαρέλια και άλλα ογκώδη αντικείμενα ανασύρθηκαν το πρωί από τη θαλάσσια περιοχή περιμετρικά του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.


Ήταν μία ακόμα επιχείρηση καθαρισμού του παραλιακού μετώπου του Θερμαϊκού Κόλπου που υλοποίησε ο δήμος Θεσσαλονίκης και η αρμόδια αντιδημαρχία Περιβάλλοντος με τη συμβολή της εθελοντικής ομάδας Beach Cleaning και τη βοήθεια δυτών.


Οι δύτες αφού εντόπισαν τα αντικείμενα που βρίσκονταν στον βυθό για πάρα πολύ καιρό, τα ανέσυραν με τη βοήθεια γερανού. Πρόκειται για την τρίτη δράση που έγινε αυτή την εβδομάδα, η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη από το ύψος του Λευκού Πύργου.


Ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Σωκράτης Δημητριάδης, δήλωσε πως ο δήμος καθαρίζει σε μία ακόμη δράση τον βυθό του Θερμαϊκού, με τη βοήθεια των Beach Cleaning.«Είναι μία ομάδα με νεαρά παιδιά, περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένα που βοηθούν στον καθαρισμό και την ανεύρεση σκουπιδιών» σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχουμε βγάλει μέχρι τώρα τρία μηχανάκια, δύο-τρία σκουτεράκια ηλεκτρικά, βαρέλια, λάστιχα και εκτιμώ πως θα βρούμε ακόμη περισσότερα πράγματα, πράγματα που δεν θα έπρεπε να είναι στον βυθό της Θεσσαλονίκης».


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html