Ελληνικές παραλίες: Μοναδική ομορφιά μία ώρα από την Αθήνα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ελληνικές παραλίες: Μοναδική ομορφιά μία ώρα από την Αθήνα

Κατηγορία Καλοκαίρι στις   12:00 μ.μ.  |  Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021




 Αυτό που κάνει τις ελληνικές παραλίες να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι θα βρεις πάντα μια ιδιαίτερη ομορφιά ή μια ιστορία να κρύβεται πίσω από την καθεμιά. Και ακόμη κι αν έχουν παράξενα ονόματα, συχνά μπορεί να μην είναι αυτό που μας έρχεται πρώτο στο μυαλό. Όπως για παράδειγμα με την παραλία Σκαλωσιά.

Ξέχνα ό,τι φαντάζεσαι καθώς πρόκειται για μια από τις ομορφότερες ελληνικές παραλίες που σου έρχεται στο μυαλό και μάλιστα τόσο κοντά στην Αθήνα. Η παραλία Σκαλωσιά βρίσκεται στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα κοντά στο Λουτράκι και μπορεί άνετα να γίνει το στέκι σου για το φετινό καλοκαίρι. Βάλε τη στη λίστα σου και θα μας θυμηθείς.


Ελληνικές παραλίες: Η μοναδική Σκαλωσιά με τέτοια ομορφιά

Η παραλία Σκαλωσιά είναι μεγάλη σε έκταση και έχει κυρίως βότσαλα. Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να έχεις και ειδικά παπουτσάκια μαζί για πιο άνετο μπάνιο. Είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες και παρέες και ειδικά για ολοήμερη απόδραση. Μπορείτε εκτός από ψάθα και ομπρέλα, να έχετε και όλα τα απαραίτητα για να περάσετε εκεί ολόκληρη τη μέρα σας και να απολαύσετε ακόμη και το ηλιοβασίλεμα.


Αυτό που κάνει μια από τις όμορφες και ιδιαίτερες ελληνικές παραλίες κοντά στην Αθήνα να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι διατηρεί πολύ έντονα τη φυσική της ομορφιά. Οι παρεμβάσεις του ανθρώπου εκεί είναι μικρές και αυτό είναι καθοριστικής σημασίας. Με το που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί θα αντικρίσεις ένα μοναδικό φυσικό τοπίο απαράμμιλλου κάλλους. Συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, τα κρυστάλλινα νερά σε περιμένουν για βουτιές και χαλάρωση δίπλα στο κύμα. Τα πεύκα που είναι χαρακτηριστικό του Κορινθιακού κόλπου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Οι ελληνικές παραλίες στα καλύτερά τους… Μπορείς να βρεις την παραλία Σκαλωσιά αν κοιτάξεις τους χάρτες της Google.


Πάρε μια γεύση μέσα από το βίντεο του καναλιού Άγγελος Αρναουτέλης στο Youtube



Οι παραλίες της Πελοποννήσου ό,τι πρέπει για μονοήμερη

Οι παραλίες στην Πελοπόννησο είναι ιδανικές για μονοήμερη εκδρομή. Πολλές από αυτές είναι σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα. Πεντακάθαρα νερά, ψιλή άμμος ή βοτσαλάκι αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για μια χαλαρή μέρα. Εμείς έχουμε τρεις παραλίες που ξεχωρίζουμε και οι οποίες είναι πολύ κοντά στην Αθήνα. Εξίσου αγαπημένη και όχι τόσο γνωστή είναι η παραλία με τις φυσικές μαρμάρινες εξέδρες.


Η Πελοπόννησος πάντως διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες και πιο καθαρές ελληνικές παραλίες και σίγουρα θα επιστρέφεις εκεί συχνά το καλοκαίρι…



exploringgreece.tv

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html