Αμετανόητος ο ιερέας που άνοιξε φέρετρο σε κηδεία και φώναζε πως δεν υπάρχει κορονοϊός – «Πλάκα μου κάνετε;» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Αμετανόητος ο ιερέας που άνοιξε φέρετρο σε κηδεία και φώναζε πως δεν υπάρχει κορονοϊός – «Πλάκα μου κάνετε;»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   12:10 μ.μ.  |  Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

 Ο κορονοϊός για τον ίδιο είναι μια γρίπη όπως όλες αυτές που περνάμε εδώ και χρόνια. Ο ιερέας που άνοιξε το φέρετρο στην κηδεία αποφάσισε να εμφανιστεί στην κάμερα…


Στα τέλη του περασμένου Μαΐου στην Εύβοια ένας ιερέας κήδεψε – χωρίς κανένα προληπτικό μέτρο – έναν 77χρονο που πέθανε από κορονοϊό.

Ο κληρικός άνοιξε κανονικά το φέρετρο, βγάζοντας και το σελοφάν, φωνάζοντας προς τους εργάτες του νεκροταφείου που αντέδρασαν ότι «δεν υπάρχει κορονοϊός.


Ο πατέρας Αγαθάγγελος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή T LIVE στον Alpha για τα όσα έγιναν στην κηδεία αλλά και για τις προσωπικές του απόψεις. Χρησιμοποιεί την επιχειρηματολογία των αρνητών, χωρίς ο ίδιος να επιθυμεί να φέρει αυτή την ταμπέλα. Δηλώνει αρνητής των μέτρων. Αφού υποστήριξε ότι άνοιξε το φέρετρο για λόγους ανθρωπιάς, τόνισε ότι με τον κορονοϊό, οι άνθρωποι έχουν χάσει τα μυαλά τους. Σε ερώτηση για το αν θα εμβολιαστεί, απάντησε: «πλάκα μου κάνετε;»


Ο ιερέας είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου: «άνοιξα το φέρετρο παρουσία των συγγενών και δεν αντέδρασε κανείς. Το έκανα επειδή ήθελα να δω ότι υπήρχε μέσα ο νεκρός. Εκτός από τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι που για εμένα είναι το πιο βασικό. Ο κορονοϊός είναι κάτι σαν τις γρίπες που έχουμε κάθε χρόνο. Είμαι αρνητής όλων των μέτρων.»


Σε ερωτήσεις για τις αναρτήσεις που έκανε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, ο πατέρας Αγαθάγγελος απάντησε: «ο κορονοϊός διχάζει την κοινωνία και έχει τρελάνει τα μυαλά των ανθρώπων. Ο κορονοϊός μας ζητάει να χωριστούμε σε δύο κατηγορίες, σε εμβολιασμένους και μη. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε λογική. Είναι δυνατόν να τυλίγουμε ένα νεκρό γυμνό σαν λουκάνικο και να τον πετάμε μέσα;»



newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html