Κορονοπάρτι με αέριο γέλιου σε ξενοδοχείο του Λαγανά – Αίσθηση για τον διοργανωτή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Κορονοπάρτι με αέριο γέλιου σε ξενοδοχείο του Λαγανά – Αίσθηση για τον διοργανωτή

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   12:00 π.μ.  |  Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021



To κορονοπάρτι έφερε στο ξενοδοχείο του Λαγανά αστυνομικούς. Δείτε την εικόνα που δημοσιοποιήθηκε μετά τον έλεγχο. Η Ζάκυνθος συνεχίζει να απασχολεί για τα ευτράπελα που καταγράφονται τις τελευταίες μέρες…


Συνελήφθη το πρωί στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας 59χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού και παράνομη κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου.


Ειδικότερα, συνελήφθη καθώς κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να πραγματοποιεί πάρτι με παραμονή όρθιων ατόμων σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου ιδιοκτησίας του, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του χώρου όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα του ελέγχου έπαιρναν μέρος στο κορονοπάρτι 60 ατομα. Τουρίστες από την Ιταλία, το Ισραήλ και την Αγγλία. Νεαρά στην πλειοψηφία τους άτομα, που δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.


Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά 384 αμπούλες αερίου γέλιου, 3 συσκευές εκτόνωσης του αερίου – εκ των οποίων οι 2 έτοιμες προς χρήση – και πλήθος μπαλονιών. Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.



newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html