Επεισόδιο Μαρτίνς με αστέρα του Ολυμπιακού! - Πορτογάλος παικταράς για ΠΑΟΚ - Ανατροπή με Κρμέντσικ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Επεισόδιο Μαρτίνς με αστέρα του Ολυμπιακού! - Πορτογάλος παικταράς για ΠΑΟΚ - Ανατροπή με Κρμέντσικ

Κατηγορία Superleague 1 στις   11:35 μ.μ.  |  Κυριακή 11 Ιουλίου 2021



Ποιος είναι ο Πορτογάλος που βλέπουν στην Τούμπα, τι έγινε στην Αυστρία με Μαρτίνς και Σεμέδο, "υπάρχει" ακόμα Κρμέντσικ. Φοβερές και τρομερές Φήμες.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.


Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην... πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά. 


*Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο δυνατό όνομα που απασχολεί  τον ΠΑΟΚ για τη θέση του χαφ, είναι ο Αντριέν Σίλβαα. Είναι 32 χρονών, Πορτογάλος και ήταν βασικό στέλεχος στην κατάκτηση του Euro από την ομάδα του Φερνάντο Σάντος το 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας. Ο Άντριεν Σίλβα έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2022 με τη Σαμπντόρια, ωστόσο είναι προς παραχώρηση, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ και παρότι είναι μια υπόθεση που δεν είναι εύκολη, στην Τούμπα την παρακολουθούν. (FORZA)


* Ο Μαρτίνς ιδεατά θα ήθελε να «χάσει» μόνο δύο βασικά του στελέχη στο transfer window. Τόσο για τον ίδιο, όσο και τον Ολυμπιακό ιδεατό σενάριο, μετά τον Σα, θα ήταν να πουλούσε τον Σεμέδο! Μπορεί να'χει κάνει restart στην καριέα του την τελευταία διετία, αλλά ακόμη ΔΕΝ «πουλάει». Μήτε Ρόμα, πόσο μάλλον Πόρτο ασχολήθηκαν επισταμένως. Και συνάμα τα vibes από την αγορά δεν είναι θετικά ότι θα εμφανιστούν τα 10+ εκατ. ευρώ. Εκείνο που πιέζει τον Ολυμπιακό είναι και οι εξάρσεις του χαρακτήρα του μια και στην Αυστρία είχε 2-3 διπλωματικά επεισόδια με τον Μαρτίνς που αφορούσαν κυρίως την ποδοσφαιρική ελαφρότητα που βγάζει σε στιγμές της καθημερινότητας. (SPORTIME)


* Ο τρόπος που ήδη διαχειρίζεται τον Μαουρίσιο το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού καταδεικνύει ότι τα «όργια» που γίνονταν πέρυσι από τον Μπόλονι επ'ουδενί πρόκειται να συνεχιστούν φέτος. Ο 33χρονος έφτασε πέρυσι στο σημείο να... «πέσει κάτω» κατά το γνωστό παλιό σύνθημα, προκειμένου να τον κάνει αλλαγή ο Ρουμάνος στο «Βικελίδης», στο πρώτο του ματς μετά τον κορωνοϊό, ενώ η σύσταση του ιατρικού τιμ ήταν ότι στο συγκεκριμένο ματς δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί περισσότερο από 30 λεπτά! Κι αυτό το παράδειγμα είναι το πιο χαρακτηριστικό από όσα γίνονταν πέρυσι. (LIVESPORT)


* Η υπόθεση Κρμέντσικ δεν έχει κλείσει οριστικά για τον ΠΑΟΚ παρότι αποκτήθηκε ο Ολιβέιρα. Αν πωληθεί ο Σφιντέρσκι, ο Τσέχος θα ξαναμπεί στο κάδρο, αν μέχρι τότε η Μπριζ δεν έχει καταλάβει  ότι δε θα βρει τα 4 εκατομμύρια που ζητάει και ρίξει αρκετά τον πήχη. (FORZA)


* Αληθεύει ότι παράγοντες της Φενέρμπαχτσε δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα σχετικό με το ενδιαφέρον του Άρη για τον Λέμος, από τρίτο πρόσωπο; Επίσης, αληθεύει ότι τους μεταφέρθηκε πως οι άνθρωποι της ομάδας «καίγονται» για κεντρικό αμυντικό και θέλουν οπωσδήποτε να κλείσουν το θέμα; Και μήπως μετά από εκείνο το τηλεφώνημα, οι Τούρκοι αύξησαν τις απαιτήσεις τους; Κι αν τελικά ισχύουν όλα τα παραπάνω, πιστεύετε υπάρχει πιθανότητα να μάθουμε ποιος τελικά επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Φενέρ; (LIVESPORT)


* Τάνκοβιτς. Μπόλικος ντόρος για να εμφανιστεί στα μέρη μας. Με τη... δεύτερη τελικά ήρθε Ελλάδα. Τι έκανε πέρυσι λοιπόν; Έχουμε και λέμε: 38 ματς/8 γκολ/ 7 ασίστ. Not bad, αλλά χωρίς διάρκεια και επιρροή στο αγωνιστικό γίγνεσθαι της ΑΕΚ. Γιατί ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο Κύριο; Διότι αφενός έχει ένα σεβαστό συμβόλαιο (με αρκετά μηδενικά παρακαλώ) και έχει «χάσει» κάμποσους πόντους μετά το πέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο μυαλό του Μιλόγεβιτς! Ακόμα είναι νωρίς θα πει κανείς, αλλά ο Τάνκοβιτς «χάνει» την μάχη των «φτερών» μέχρι νεοτέρας από τον Αλμπάνη. Σε πρώτη φάση τουλάχιστον. (SPORTIME)


*Ακόμη και θέμα επιστροφής του Τσούμπα Άκπομ έπεσε κάποια στιγμή στο τραπέζι. Ο Νιγηριανός δεν έφυγε με ωραίο τρόπο και η συζήτηση έκλεισε πολύ γρήγορα. (FORZA)


* Η Φλαμένγκο ψάχνει προπονητή και ο Μαρτίνς είναι ένας απ'τους υποψηφίους που θέλουν αρκετοί φίλαθλοί της. Ο Πορτογάλος είχε αρκετές προτάσεις από τη Βραζιλία, αλλά ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία συζητήσεων... (SPORTDAY)


* Είναι αλήθεια πως στην ΑΕΚ έχουν μπει στη διαδικασία να εξετάζουν και περιπτώσεις “δεκαριών” από το παζάρι του καλοκαιριού; Μήπως θα τους... έφτιαχνε καλύτερα ένας παίκτης που θα αγωνίζεται τόσο στο “8” όσο και στη θέση “10”; Παίζει η συγκεκριμένη υπόθεση να βάλει το... κερασάκι στην τούρτα των καλοκαιρινών μεταγραφών της ΑΕΚ; (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)


* Τελικά, φαίνεται πως κάνει καλό στον Βασίλη Μπάρκα η έλευση του Ελληνοαυστραλού τεχνικού Άγγελου Ποστέκογλου στη Σέλτικ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Σκωτία, ο νέος προπονητής του κλαμπ αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που πέρυσι δεν τα πήγαν καλά, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ. Τώρα το αν θα πάρει και φανέλα βασικού, είναι κάτι που θα πρέπει να το κερδίσει με τις εμφανίσεις του στην προετοιμασία. (LIVESPORT)


* Τα σεν'αρια συνεχίζονται για τον Καμαρά. Μέχρι στιγμής όμως δεν προκύπτει πρόταση που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για μεταγραφή. Το ενδιαφέρον ομάδων είναι δεδομένο, η Νάπολι έχει ασχοληθεί μαζί του. Αν ο Ολυμπιακός τον έδινε κάτω από 10 εκατ. ο νεαρός μέσος δεν θα ήταν στη χώρα μας. Οι απαιτήσεις όμως είναι υψηλές. Υπάρχει όμως χρόνος και δεν αποκλείεται στην πορεία να γίνει η προσφορά που θα βάλει τον Ολυμπιακό σε συζητήσεις. (SPORTDAY)


* Επειδή λέγονται διάφορα για τον Ρέαμπτσιουκ, ο Μαρτίνς δεν έχει κανένα θέμα με τον Μολδαβό μπακ. Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας έχει βγάλει διάθεση να προσφέρει και πάνω απ' όλα να αντιληφθεί καλύτερα το τακτικό κομμάτι των πρωταθλητών. Αυτό είναι ίσως το μοναδικό του μειονέκτημα μέχρι τώρα. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)


* Πήρε τον τίτλο του CEO τον περασμένο Μάιο, εποχή της παρουσίασής του. Κοινώς, ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τον owner από το Σικάγο, τον κ. Μπούση! Είναι ο άνθρωπος που εγκρίνει κάθε οικονομικό άνοιγμα. Τα πάντα περνάνε από τα χέρια του. Συνάμα, ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι η πιο ακριβή φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ! Όπως το διαβάσατε. Με ένα 15άρι καθαρό τον μήνα είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που κυκλοφορεί στην ομάδα. Υψηλότερο και από αυτό του Ντε Γκουζμάν που είναι ο Νο1 σε annual salary παίκτης! Την ίδια στιγμή που στην ΑΕΚ είναι ζήτημα να «καθάριζε» ένα 10άρικο μηνιαίως. Αυτό είναι deal... (SPORTIME)


* Ο Περέα δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι στο γκρουπ των «κομμένων» με αποτέλεσμα να του προταθεί να πάει στη β' ομάδα. Κάτι που δύσκολα θα δεχτεί. Για τον Κολομβιανό στράικερ υπάρχει ενδιαφέρον τόσο απ'την Ελλάδα όσο κι απ'το εξωτερικό. Συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει κρούση στο «τριφύλλι» ζητώντας να αποκτήσει δανεικό τον Περέα με τους «πράσινους» να το εξετάζουν. Από την άλλη, η Αρούκα απ΄την Πορτογαλία θα τον ήθελε αλλά μόνο ως ελεύθερο, χωρίς να δώσει χρήματα στον Παναθηναϊκό. (SPORTDAY)


* Τελικά, φαίνεται πως κάνει καλό στον Βασίλη Μπάρκα η έλευση του Ελληνοαυστραλού τεχνικού Άγγελου Ποστέκογλου στη Σέλτικ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Σκωτία, ο νέος προπονητής του κλαμπ αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που πέρυσι δεν τα πήγαν καλά, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ. Τώρα το αν θα πάρει και φανέλα βασικού, είναι κάτι που θα πρέπει να το κερδίσει με τις εμφανίσεις του στην προετοιμασία. (LIVESPORT)


sdna.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html