Τραγωδία: Νεκρός πατέρα 9χρονου κοριτσιού και καταγγελίες για αργοπορία του ασθενοφόρου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Τραγωδία: Νεκρός πατέρα 9χρονου κοριτσιού και καταγγελίες για αργοπορία του ασθενοφόρου

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   8:07 π.μ.  |  Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 54χρονος άνδρας από την Χαλανδρίτσα Αχαΐας, ο οποίος μάλιστα ήταν και πατέρας ενός κοριτσιού 9 ετών.


Όλα έγιναν όταν το αγροτικό μηχάνημα που χειριζόταν για το μάζεμα της πατάτας, τον χτύπησε στο στήθος και τον στρίμωξε πάνω σε μια ελιά. Το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου καθώς και συγχωριανών του.


Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική και οι πυροσβέστες έφτασαν πρώτοι, καταφέρνοντας να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν στον δημόσιο δρόμο προκειμένου να φτάσει το ασθενοφόρο.


Οι συγγενείς του, σύμφωνα με το flamis.gr, θέλησαν να τον μεταφέρουν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας, όμως η Πυροσβεστική τους ενημέρωσε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δική τους ευθύνη και καλό θα ήταν να περιμένουν τους διασώστες.


Όπως καταγγέλλει η σύζυγος και άλλοι συγγενείς, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει, τουλάχιστον μία ώρα, καθώς το Κ.Υ. Χαλανδρίτσας δε διαθέτει όχημα. Στο Κ.Υ. οι γιατροί έκαναν ό, τι μπορούσαν, προσπάθησαν να τον ανανήψουν, αλλά ήταν αργά. Οι συγγενείς εκτιμούν ότι αν το ασθενοφόρο είχε φθάσει νωρίτερα, ο άνθρωπός του ίσως να είχε σωθεί…


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html