Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του δολοφόνου με την Καρολάιν, η αποκάλυψη για 40χρονη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Γλυκά Νερά: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του δολοφόνου με την Καρολάιν, η αποκάλυψη για 40χρονη

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:28 π.μ.  |  Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021



Όπως προκύπτει από πληροφορίες η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσαν φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του 33χρονου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.


Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι γύρω στα 40, είναι γνωστό στις Αρχές, με την έρευνα γύρω από την σχέση της 40χρονης με τη δολοφονία της Καρολάιν να βρίσκεται σε εξέλιξη.


Η ίδια ωστόσο, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο "ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν".


Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα που ερευνά η αστυνομία, από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του 33χρονου δεν προκύπτει κανένα στοιχείο επαφής με τη 40χρονη γυναίκα.


Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν περαιτέρω τη συγκεκριμένη σχέση μεταξύ των δύο, εξετάζοντας επιπλέον ψηφιακά πειστήρια.


«Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν το μυστικό του δολοφόνου»

Όπως φαίνεται πως είναι το μυστικό του Αναγνωστόπουλου που γνώριζε η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν.


Όπως ανέφερε η Ζήνα Κουτσελίνη, κατά τη συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", ειπώθηκαν κι άλλες πληροφορίες που δεν δημοσιοποιήθηκαν, έπειτα από επιθυμία του κ. Ντέιβιντ Κράουτς.


Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη αλλά και για ένα "μυστικό" που ενδεχομένως να γνώριζε η Καρολάιν, εκτίμησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πέτρος Κουσουλός. "Ενδεχομένως να υπάρχουν εξελίξεις που θα μας κάνουν να πέσουμε από τα σύννεφα" ανέφερε ο δημοσιογράφος.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο Star, σε εκκρεμότητα παραμένει το αίτημα του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου για την πραγματογνωμοσύνη που πρέπει να γίνει σχετικά με τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.


Ερωτήματα προκαλεί και το θέμα της αγοράς του οικόπεδου, το οποίο γράφτηκε στο όνομα του πιλότου, παρόλο που τα χρήματα φέρονται να δόθηκαν από την οικογένεια της Καρολάιν.


dikaiologitika.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html