«Παιδιά, τι έκανα, η κακιά στιγμή»: Συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

«Παιδιά, τι έκανα, η κακιά στιγμή»: Συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο!

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:20 π.μ.  |  Κυριακή 18 Ιουλίου 2021



Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στη Φολέγανδρο! Απειλούσε να αυτοκτονήσει και πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς.

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στη Φολέγανδρο!


Ο 30χρονος φίλος της, με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί και ο οποίος αγνοούνταν μετά τον θάνατο της νεαρής κοπέλας και για περισσότερες από 24 ώρες, εντοπίστηκε ζωντανός περίπου στις 9 το βράδυ και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.


Τον 30χρονο εντόπισε σε βράχια στη Λυγαριά κάτοικος του νησιού, ο οποίος και ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία. Άμεσα αστυνομικοί και λιμενικοί περικύκλωσαν το σημείο όπου εντοπίστηκε ο άνδρας, ο ίδιος, ωστόσο, αρνούνταν να παραδοθεί στις αρχές και πετούσε πέτρες, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει!


Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση και αφυδατωμένος φορώντας το μαγιό του. Μάλιστα, λέει συνεχώς ακατάληπτα πράγματα, επαναλαμβάνοντας τη φράση «ήταν η κακιά η ώρα, η κακιά η ώρα, χάλασε η φάση, τι έκανα».


Ο άνδρας, όπως αναφέρει το protothema.gr, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων, έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.


Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή σε παραλία του νησιού το μεσημέρι της Παρασκευής και από εκείνη την ώρα ο 30χρονος σύντροφός της αναζητούνταν. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν την ΕΛ.ΑΣ. στην εκτίμηση ότι ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ήταν εγκληματική ενέργεια. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη νεαρή κοπέλα, μόνη της, να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτ-μπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή. Σημειώνεται πως το σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο, αλλά και το πτώμα της γυναίκας, είναι σχεδόν ακατοίκητο, από την πάνω πλευρά του νησιού.

Είναι θέμα ωρών, πλέον, να χυθεί περισσότερο φως στην υπόθεση, καθώς εχθές εστάλη η σορός της 26χρονης στην Αθήνα για διενέργεια νεκροψίας, ενώ αναμένεται και η κατάθεση του 30χρονου, που θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τον θάνατο της φίλης του. Την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

sport-fm.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html