19χρονος πάτησε αυτό στο ΑΤΜ και δευτερόλεπτα μετά κέρδισε 123.000 ευρώ! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

19χρονος πάτησε αυτό στο ΑΤΜ και δευτερόλεπτα μετά κέρδισε 123.000 ευρώ!

Κατηγορία Διεθνή στις   3:04 μ.μ.  |  Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

 

Ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας δεκαεννέα ετών, δεν δίστασε να καλέσει αμέσως τις Αστυνομικές Αρχές. Ο νεαρός άνδρας βρήκε μία τσάντα, η οποία περιείχε εκατόν είκοσι τρεις χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, η προαναφερθείσα τσάντα περιείχε εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Κι όμως, ο νεαρός άνδρας θέλησε να καλέσει τις Αστυνομικές Αρχές για να αναφέρει, το γεγονός.


Μια ιστορία που μας θυμίζει την ανάλογη που σας παρουσιάσαμε στο παρελθόν: 50χρονος πήγε στο ΑΤΜ και βρήκε ξεχασμένα λεφτά - Δεν θα πιστεύετε τι του συνέβη λίγες ώρες μετά



Τσάντα χιλιάδων ευρώ – Αληθινή ιστορία:


Ένας νεαρός άνδρας προχώρησε σε μια αξιέπαινη κίνηση, αφού βρήκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Συγκεκριμένα, ο 19χρονος βρήκε κοντά σε ένα ATM μια τσάντα με 135.000 δολάρια (περίπου 123.000 ευρώ) και την παρέδωσε. Ο José Nuñez Romaniz, είδε την τσάντα στο πάτωμα και κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης που έγραφε το μηχάνημα.


Στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία και ο νεαρός παρέδωσε τα χρήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην συνέχεια, είχε κάνει λάθος ο υπάλληλος της τράπεζας Wells Fargo στο Μεξικό, ο οποίος επρόκειτο να γεμίσει το μηχάνημα και ξέχασε την τσάντα.


Ακολουθεί σχετική ανάρτηση στο Facebook




Μεγάλη απάτη σε ΑΤΜ: Πάτησε να κάνει ανάληψη 600 ευρώ και έγινε το... απίστευτο!

Aπάτη σε ΑΤΜ: Ακόμη ένας Έλληνας πολίτης έπεσε θύμα. Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη καταστήματος στη Σκιάθο. Ο επιχειρηματίας έπεσε θύμα από πελάτη του. Ο απατεώνας – πελάτης τον έστειλε σε ATM για να παραλάβει τα χρήματά του. Δηλαδή, το χρηματικό ποσό, το οποίο είχε καταθέσει στο λογαριασμό του. Ωστόσο, αντί για να τον πληρώσουν, του πήρε το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο υποτίθεται πως θα του έδινε.


Απάτη σε ΑΤΜ: Τι έγινε ακριβώς

Ο 43χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε τηλεφώνημα την περασμένη Κυριακή από έναν άγνωστο. Εκείνος του είπε πως είχε κάνει κράτηση για συνεστίαση στο εστιατόριό του. Μάλιστα, ήθελε να του καταθέσει τα χρήματα μέσω εφαρμογής σε ΑΤΜ. Έτσι, τον έπεισε να πάει στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης τράπεζας του νησιού. Έπειτα, ο επιχειρηματίας έπρεπε να ακολουθήσει τις οδηγίες που θα του έδινε.


Το θύμα πήγε με τη χρεωστική του κάρτα στο ATM. Στη συνέχεια πληκτρολόγησε το ποσό των 600 ευρώ. Δηλαδή, το χρηματικό ποσό, το οποίο υποτίθεται ότι θα εισέπραττε. Όμως, ο επιχειρηματίας διαπίστωσε έκπληκτος ότι όχι μόνο δεν κατατέθηκε στον λογαριασμό του το συγκεκριμένο ποσό, αλλά αντίθετα του αφαιρέθηκε!


Μετά από το συγκεκριμένο συμβάν, η απάτη καταγγέλθηκε από τον επιχειρηματία στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Πλέον, οι Αστυνομικές Αρχές διενεργούν προανάκριση για να ταυτοποιήσουν τον δράστη.


athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html