Σοκ: Πέθανε ο 17χρονος Γιώργος! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Σοκ: Πέθανε ο 17χρονος Γιώργος!

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:31 π.μ.  |  Κυριακή 25 Ιουλίου 2021




Ο 17χρονος Γιώργος από τη Νάουσα “πέταξε” για τη γειτονιά των αγγέλων. Το γενναίο παιδί που γνωρίσαμε μέσα από τις εκκλήσεις που απήυθυνε η οικογένειά του για να βρεθούν εθελοντές αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων δεν είναι πια μαζί μας.


Το τελευταίο χρόνο έδινε σκληρή μάχη με την οξεία μυελογενή λευχαιμία όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Παιδί μιας οικογένειας με 5 παιδιά και όμως ούτε μια στιγμή δεν λύγισε.



Ο αποχαιρετισμός της μαμάς του

Έπασχε από οξεία μυελογενή λευχαιμία


Έκκληση για βοήθεια είχε κάνει η οικογένεια του 17χρονου Γιώργου από την Νάουσα που έφυγε σήμερα από οξεία μυελογενή λευχαιμία


Η οικογένειά του αδυνατούσε να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος των μετακινήσεων για τη θεραπεία καθώς και οι δύο γονείς δεν εργάζονται. Ο 17χρονος μαθητής είναι το μεγαλύτερο παιδί 7μελους οικογένειας. Η οικογένεια είναι ποντιακής καταγωγής ερχόμενη από την πρώην Σοβιετική Ένωση και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.


Ο Γιώργος έπασχε από οξεία μυελογενή λευχαιμία από 21/3/2018. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί έκανε χημειοθεραπείες που δεν απέδωσαν με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον μεταφέρουν στο νοσ. Γ. Παπανικολάου στις 7/7/2020 για να του γίνει η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έγινε στις 16/7/2020 με δότη τον αδελφό του.


Στις αρχές Δεκεμβρίου η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξανά. Δεύτερο σφοδρό χτύπημα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ο Γιώργος ξεκινάει και πάλι τις χημειοθεραπείες.


Τα έξοδα της οικογένειας ήταν μεγάλα καθώς η διαδρομή Νάουσα-Θεσσαλονίκη γίνεται μέρα παρά μέρα. Υπήρχε πιθανότητα να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία (περιμένουν απάντηση από γιατρούς). Σε περίπτωση που αυτό θα γινόταν το κόστος θα ήντα γύρω στα 170.000 ευρώ.


athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html