Survivor spoiler 07/06, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Δεν παίρνει την ατομική ο Σάκης! Αυτός ο παίκτης την κερδίζει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Survivor spoiler 07/06, ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Δεν παίρνει την ατομική ο Σάκης! Αυτός ο παίκτης την κερδίζει

Κατηγορία Survivor στις   6:17 μ.μ.  |  Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Μπορεί το πρωί να σας αποκαλύψαμε ότι κατά 90% την ασυλία την κερδίζει ο Σάκης αλλά έχουμε ανατροπή! Ποιος κερδίζει τελικά;


Χτες είδαμε, όπως αναμενόταν, έναν σίφουνα Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έπαιξε και για την Μαριαλένα και για τον... Τριαντάφυλλο ώστε να δώσει απαντήσεις στους "Amigos" για τις ειρωνείες τους στην φυγή του Ντάφυ από το Survivor!

Ο Σάκης λοιπόν πήρε εύκολα την ασυλία και έδωσε υποψήφια την Καρολίνα, η οποία ο μόνος τρόπος να μην είναι υποψήφια θα είναι να κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες σερί! Κάτι που δεν θα γίνει διότι σήμερα ΔΕΝ κερδίζει αυτή αλλά άλλος παίκτης, με το Athensmagazine.gr να σας έχει την διαρροή!


Από την άλλη στη σημερινή ασυλία αν κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης αυτόματα δεν θα μπορεί να βγει υποψήφιος ούτε την τρίτη φορά ακόμα και αν χάσει στο παιχνίδι! Θα τα καταφέρει ή όχι;


Survivor spoiler 07/06: Ποιος παίκτης κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας;

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον παίκτη που θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία και να δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά την Καρολίνα Καλύβα, η οποία είναι η πρώτη που βγήκε από το χθεσινό επεισόδιο!



Ποιος είναι ο παίκτης που κερδίζει σήμερα;


ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ


Αρχικά σας είχαμε πει πως κατά 90% είναι ο Σάκης αλλά τελικά έχουμε μίνι ανατροπή! Και λέμε μίνι διότι παρότι δεν παίρνει ασυλία ο Σάκης δεν αλλάζουν και πολλά αφού η ασυλία πάει στο... άλλο του μισό την Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Μια η άλλη επομένως, γι' αυτό και υπήρξε και το μπέρδεμα!


 Athensmagazine.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html