Survivor spoiler 01/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι 3ος υποψήφιος! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Survivor spoiler 01/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι 3ος υποψήφιος!

Κατηγορία Survivor στις   8:58 μ.μ.  |  Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

 Αγώνας δεύτερης ασυλίας σήμερα και στο τέλος της ημέρας θα γνωρίζουμε αναλυτικά τους υποψηφίους!


Χτες είδαμε την Καρολίνα να κερδίζει και να βγάζει στον τάκο τον Σάκη Κατσούλη, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στους τηλεθεατές, αφού ο Σάκης έχει αποδείξει πως δεν αξίζει να βρίσκεται στη θέση αυτή, μιας και είναι ο πιο δυνατός παίκτης του φετινού Survivor!


Από την άλλη, όπως ήταν αναμενόμενο από την κάλπη βγήκε ο Τριαντάφυλλος και η δυάδα πάει πάλι να μονομαχήσει στην ψηφοφορία, ενώ δεν αποκλείεται στον τάκο να βρεθεί σήμερα και η Μαριαλένα, με την "οικογένεια" να βρίσκεται σε διάσπαση!



 

Πριν όμως το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τα παιχνίδια της Καραϊβικής σε απευθείας σύνδεση με την Ελλάδα και επώνυμους Έλληνες της τηλεόρασης, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Τρύφων Τρύφωνος! Ποιος θα κερδίσει και τι έπαθλο θα το μάθουμε σήμερα!


Survivor spoiler 01/06

Η αλήθεια είναι πως τελευταία ο Ατζούν έχει καταφέρει να βάλει ένα τέλος στα spoils, έστω και καθυστερημένα! Έχει δει πως η τηλεθέαση έχει πέσει και έτσι δεν διαρρέει τίποτα προς τα έξω! Γι' αυτό και χτες όλα τα spoils έπεσαν έξω! Τι θα συμβεί σήμερα; Εμείς θα σας δώσουμε την συμβουλή να μην θεωρείται τίποτα δεδομένο 100% στις διαρροές από εδώ και πέρα! Εμείς θα σας δίνουμε την πληροφορία μας αλλά καλό θα είναι να κρατάτε και μια "πισινή"!


Survivor spoiler 01/06: Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα;


 

Απόψε λοιπόν, όπως και στην τελευταία ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης έχει ένα κίνητρο παραπάνω! Καλείται να αγωνιστεί για την "οικογένεια" ώστε να μην διασπαστεί και να δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση ώστε να την γλιτώσει εκείνος και ο Ντάφυ! Θα τα καταφέρει; Πάντως το έργο του θα είναι δύσκολο, αλλά θα έχει και την συμμαχία του Τριαντάφυλλου που σίγουρα θα του χαρίσει νίκες, ενώ ο ίδιος θα προσπαθήσει να κόψει ζωές από αντιπάλους!


Ποιος κερδίσει την ατομική; Πληροφορίες του Athensmagazine.gr που δείχνουν να επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως σήμερα νικητής θα είναι ο Σάκης Κατσούλης.



Survivor spoiler 01/06: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος;

Από την στιγμή που επιβεβαιωθεί το spoil και ο Σάκης Κατσούλης κερδίσει την δεύτερη ασυλία τότε ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι υποψήφιος! Είτε θα βγει από την κάλπη, είτε από τον Σάκη!


athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html