Survivor 4 - Γιώργος Λιανός : Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Survivor 4 - Γιώργος Λιανός : Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος

Κατηγορία Survivor στις   9:21 π.μ.  |  Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

 


Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε αρκετές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για το Survivor 4, μιλώντας κυρίως για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το παιχνίδι.


«Είμαι ο άνθρωπος που είχε την ιδέα για τον Τριαντάφυλλο, επομένως ήθελα να βγω αποκλειστικά σε σένα. Και έχω και χειρότερες ιδέες για μεγαλύτερο πρόβλημα.



Κοίταξε, περίμενα να φύγει ο Τριαντάφυλλος, γιατί υπάρχει μια ψυχολογία κοινού που λέει όταν ένας παίκτης μένει πολλές φορές μέσα λέει “Ok, έχει κόσμο να τον ψηφίσει”. Αυτό που με ρώταγε συνέχεια ο Τριαντάφυλλος ήταν πότε θα βγει έξω να κάνει live.

Οι παίκτες ζουν, είναι καλά, τους είδα χθες, κάναμε και ένα αγώνισμα. Έχουν μπει στην τελική ευθεία. Μικρή ευθεία. Η μόνη αλλαγή που θα γίνει τώρα είναι ότι θα είναι μικτό, δηλαδή θα παίζουν και αγόρια και κορίτσια, και πλέον θα είναι καθαρά ατομικό, δηλαδή δεν θα υπάρχει ψηφοφορία όλων των Survivors. Θα έρχονται στο συμβούλιο και θα δείχνουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση.




Δεν ξέρω αν θα το παρουσιάσω ξανά το Survivor, υπάρχει μια θετική διάθεση σε όλο τον κόσμο. Τον τελευταίο λόγο έχουν τα κανάλια και η παραγωγή, δηλαδή, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα ξανά».


 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html