«Σιωπηλός Δρόμος» Spoiler: Αντίστροφη μέτρηση και οι εξελίξεις τρέχουν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

«Σιωπηλός Δρόμος» Spoiler: Αντίστροφη μέτρηση και οι εξελίξεις τρέχουν

Κατηγορία MEGA TV στις   5:19 μ.μ.  |  Κυριακή 13 Ιουνίου 2021


Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σιωπηλός Δρόμος» που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει…

«Σιωπηλός Δρόμος» και απόψε στο MEGA. Τι θα δούμε στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 21:00.


«Αντίστροφη Μέτρηση». Ο Μιχάλης καταφέρνει να αποφύγει την σύλληψη και επιστρέφει μαζί με τον «ενορχηστρωτή» στο κρησφύγετο. Εκεί αποφασίζουν πως η απαγωγή πρέπει να λήξει άμεσα και επικοινωνούν με την αστυνομία απαιτώντας τα λύτρα και δίνοντας μια τελευταία διορία.


Η Θάλεια μαθαίνει για πρώτη φορά πως ο Μιχάλης είναι ένας από τους απαγωγείς, ενώ η αστυνομία καθυστερεί τις διαπραγματεύσεις καθώς φτάνει όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών.


Η Αθηνά αποκαλύπτει στην Θάλεια τους πραγματικούς λόγους που την οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από το Βασίλη και η οικογένεια Καρούζου κλονίζεται από τις αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση διαφθοράς στην κοινότητα του Βαθιού. Η ξαφνική αρρώστια ενός παιδιού θα περιπλέξει τα πράγματα μέσα στο κρησφύγετο και οι δράστες θα διχαστούν ως προς την παράδοσή του.


Την ίδια στιγμή η αστυνομία φτάνει για πρώτη φορά στον εντοπισμό του στίγματος τηλεφώνου του «ενορχηστρωτή».


Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.




Η αστυνόμος «Μάγια Σταύρου», η ηθοποιός Σμαράγδα Αδαμοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε μεταξύ άλλων για το πολυαναμενόμενο φινάλε της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος».


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «τα τελευταία επεισόδια στον Σιωπηλό Δρόμο είναι γεμάτα δράση».


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html