Καιρός – Καλλιάνος: «Εκρηκτικό» μείγμα ισχυρού καύσωνα, σκόνης και υγρασίας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Καιρός – Καλλιάνος: «Εκρηκτικό» μείγμα ισχυρού καύσωνα, σκόνης και υγρασίας

Κατηγορία Καιρός στις   7:11 π.μ.  |  Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021


 Ένα τριήμερο πραγματική κόλαση αρχίζει από σήμερα Τετάρτη, καθώς η χώρα θα βρίσκεται στο έλεος του καύσωνα με υψηλές θερμοκρασίες και αποπνικτική ατμόσφαιρα.


Πρόκειται για ένα σφοδρό κύμα καύσωνα με τη θερμοκρασία να φτάνει και τους 44 βαθμούς σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.


Συγκεκριμένα Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα είναι τρεις πολύ ζεστές ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με την Πέμπτη να είναι η πιο θερμή μέρα, αφού ο υδράργυρος θα δείξει ακόμα και 44 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, Στερεά, Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησος και Κρήτη είναι οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από το κύμα καύσωνα, με την σκόνη και την υγρασία να κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.


Δύσκολη μέρα θα είναι η Πέμπτη για την Αττική, καθώς η θερμοκρασία θα δείξει 42 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας και στα δυτικά (Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Μέγαρα) είναι πιθανό ο υδράργυρος να φτάσει στους 43 βαθμούς.



Και η Εύβοια πληγεί από το ισχυρό κύμα καύσωνα με τη θερμοκρασία να δείχνει 42 και 43 βαθμούς. Επίσης σε ανατολική και νότια Πελοπόννησος δηλαδή Αργολίδα, Κορινθία Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία θα έχουμε 42 με 43 βαθμούς Κελσίου και τοπικά 44. Τέλος και η νότια Κρήτη όπως ο Κάμπος στη Μεσσαρά θα έχει υψηλές θερμοκρασίες.


Όπως τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος με αυτές τις τρεις μέρες η χώρα μας θα μετρά 11 συνεχόμενα 24ωρα καύσωνα. Μαζί με την αφόρητη ζέστη θα υπάρχει αφρικανική σκόνη, υγρασία και αυξημένη δυσφορία ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις κατά τις βραδινές ώρες και οι ευπαθείς ομάδες θα πρέπει να προσέχουν.


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html