Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Κάρολαϊν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Κάρολαϊν

στις   9:56 μ.μ.  |  Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

 


Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την σκότωσε!



Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς -μετά από πάνω από επτά ώρες εξαντλητικής ανάκρισης- ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του.


Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Κάρολαϊν.


Η Ελληνική Αστυνομία, με ανάρτησή της στο Twitter, το ανακοίνωσε κι επίσημα


Το newsit.gr σας είχε μεταφέρει από νωρίς πως τα όσα έλεγε στους αστυνομικούς ο πιλότος δεν έπειθαν.


Οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν πειστικές.


Και για τον λόγο αυτό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είχαν πειστεί πως είναι ο δολοφόνος της συζύγου του


Από την άλλη, πάντως, ο πιλότος δεν ομολογούσε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΕΛ.ΑΣ. εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών, ακόμη και της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.


Το ρεπορτάζ του newsit.gr έλεγε πως η σιγουριά της ΕΛΑΣ για την ενοχή του ήταν τέτοια, που ακόμη κι αν ο ίδιος δεν ομολογούσε, τότε από την αστυνομία θα παραπέμπονταν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για να ακολουθηθεί η κλασική ποινική διαδικασία.


Τελικά, ωστόσο, ο δράστης -πλέον- της σοκαριστικής δολοφονίας που «πάγωσε» το πανελλήνιο ομολόγησε το έγκλημα και αύριο, Παρασκευή 18.06.2021, θα οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών.


Τα «καυτά» ερωτήματα που κλήθηκε -ανεπιτυχώς- να απαντήσει ο πιλότος

Ο 32χρονος Μπάμπης βρέθηκε αντιμέτωπος με τρία ερωτήματα – κλειδιά, στα οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.


Πρώτον, στο κινητό του υπήρχε εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και η οποία έδειξε ότι περπατούσε την ώρα που είχε δηλώσει πως ήταν δεμένος.

Δεύτερον, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί αρκετά νωρίτερα από ό, τι δήλωσε σχετικά με το πότε μπήκαν οι «ληστές» στο σπίτι.

Τρίτον, το βιομετρικό ρολόι που φορούσε η άτυχη Κάρολαϊν κατέγραψε αυξημένους παλμούς κάποια στιγμή και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη. Όλα αυτά πολύ νωρίτερα από το χρόνο κατά τον οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.



Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμρπόπουλος, το ζευγάρι φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, η Καρολάιν φέρεται να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί και να έψαχνε για ξενοδοχεία στο κινητό της.


Γλυκά Νερά: «Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν» – Τι ειπώθηκε στην έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Εν τω μεταξύ, ανακοινώσεις έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης, 17.06.2021, από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.


Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας πήραν τις θέσεις τους μπροστά στους δημοσιογράφους για να ανακοινώσουν τις εξελίξεις για την υπόθεση.


Όλα αυτά, πάνω από πέντε ώρες μετά την μεταφορά του 32χρονου πιλότου στην ΓΑΔΑ, κατεπειγόντως μάλιστα από την Αλόννησο, όπου έδωσε το παρών στο τρισάγιο της αδικοχαμένης συζύγου του και μητέρας του ενός έτους σήμερα παιδιού τους…



Οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ τόνισαν: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.


Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στην Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».


Η ενημέρωση έμεινε… εκεί, καθώς δεν ανακοινώθηκε κάποια εξέλιξη για την υπόθεση, κάτι που δείχνει πως ίσως οι ανακοινώσεις αυτές να αποτελούν προάγγελο εξελίξεων.




Ρεπορτάζ: Μαρίνο Αλειφέρης.

Newsit 


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html