Ζέτα Μακρυπούλια: Παίχτης με «προσόντα» και μπινελίκια στο Ρουκ Ζουκ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ζέτα Μακρυπούλια: Παίχτης με «προσόντα» και μπινελίκια στο Ρουκ Ζουκ

Κατηγορία media στις   12:05 μ.μ.  |  Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

 Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει ζήσει δεκάδες στιγμές… γέλιου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Ρουκ Ζουκ. Η παρουσιάστρια ήρθε μια ακόμα φορά σε δύσκολη θέση και δεν μπορούσε να κρύψει το γέλιο της.


Παίκτης της ομάδας δήλωσε προικισμένος και η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες, φέρνοντάς τον σε αμηχανία. Απίστευτες καταστάσεις στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, με μία παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ που πραγματοποίησε επικό… σαρδάμ. Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως, είχε την καλύτερη αντίδραση!


Δείτε το απολαυστικό βίντεο:


Επικά «μπινελίκια» από παίκτρια του Ρουκ Ζουκ

Μία ακόμα… επική στιγμή ζήσαμε στο Ρουκ Ζουκ, με παίκτες να λένε διάφορα… μπινελίκια πάνω στα νεύρα τους και τη Ζέτα Μακρυπούλια να προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.


Αυτή τη φορά, μία παίκτρια εκνευρίστηκε λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε και της… ξέφυγαν λόγια που δεν έπρεπε να πει. Καλό θα ήταν δηλαδή να μην ακουστούν στον αέρα τηλεοπτικής μεσημεριανής εκπομπής ή οπουδήποτε αλλού


Δείτε το σχετικό βίντεο με τα επικά… μπινελίκια και θα καταλάβετε:



Παίκτρια του Ρουκ Ζουκ αποκάλυψε στη Ζέτα Μακρυπούλια την ερωτική της φαντασίωση - Είχε αγόρι! 

Μία ακόμα επική στιγμή σημειώθηκε στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, Ρουκ Ζουκ όπου η συζήτηση έφτασε για ακόμα μία φορά στο ερωτικό κομμάτι και η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τις... κατάλληλες ερωτήσεις.


Η λέξη ήταν «υδραυλικός» και η παίκτρια για να βοηθήσει τη φίλη της να τη βρεί, της εξήγησε πως βρίσκεται μέσα στις φαντασιώσεις της! Τα όσα ακολούθησαν και οι ερωτήσεις της Ζέτας Μακρυπούλια ήταν... επικές.


Δείτε το βίντεο:



Ενώ, κάποιοι άλλοι παίκτες δεν ντράπηκαν καθόλου να αποκαλύψουν τα σχέδια για την ακατάλληλη ταινία που θέλουν να γυρίσουν με τους ίδιους πρωταγωνιστές και παράλληλα εξήγησαν το τι τους σταματάει.


athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html