Ένας σκύλος δεν σταματούσε να γαβγίζει στην κοιλιά της έγκυου κηδεμόνα της, κατέληξε να σώσει τη ζωή της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Ένας σκύλος δεν σταματούσε να γαβγίζει στην κοιλιά της έγκυου κηδεμόνα της, κατέληξε να σώσει τη ζωή της

Κατηγορία Διεθνή στις   3:01 μ.μ.  |  Κυριακή 27 Ιουνίου 2021



Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι της ανθρωπότητας. Ωστόσο, εκτελούν πολλούς άλλους ρόλους στην κοινωνία μας. Από αστυνομική και στρατιωτική χρήση έως τη θεραπεία και φροντίζοντας σκύλους, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν μπορούν να κάνουν οι γούνινοι φίλοι μας. Πάνω απ ‘όλα, τα περισσότερα σκυλιά είναι έντονα πιστά στους κηδεμόνες τους.


Πολλοί κηδεμόνες κατοικίδιων ζώων θα σας πουν ότι ο γούνινος φίλος τους, είτε πρόκειται για γάτα, σκύλο ή άλλο ζώο, μπορεί να νιώσει συγκεκριμένα πράγματα που οι άνθρωποι δεν μπορούν. Για κάποιο λόγο, τα κατοικίδια έχουν μια έκτη αίσθηση όπου μπορούν να καταλάβουν πότε η ενέργειά μας είναι απενεργοποιημένη – ακόμα κι αν είναι τόσο λεπτή που δεν την προσέχουμε. Αυτό συνέβη ακριβώς με την Alhanna Butler και τον σκύλο της Keola.





Η Alhanna Butler, 21 ετών, και ο αρραβωνιαστικός της, Ricky, 25 ετών, ζουν στο Doncaster, στο Νότιο Γιορκσάιρ, με τον γιο τους Λίνκολν και το κατοικίδιο σκύλο της οικογένειας, Keola.


Αν δεν ήταν ο Keola, ένα Akita, η Alhanna και ο γιος της πιθανώς δεν θα ζούσαν σήμερα.





Όταν η Alhanna ήταν έγκυος, άρχισε να έχει έντονο πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης της.


Πήγε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί της είπαν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Της διαβεβαίωσαν ότι ήταν μια παρενέργεια της εγκυμοσύνης και ότι θα εξαφανιζόταν μόνη της.



 

Έτσι η Alhanna επέστρεψε στο σπίτι και στη φυσιολογική ζωή της. Ήξερε, ωστόσο, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο σώμα της. Και δεν ήταν η μόνη. Ο Κιόλα το αισθάνθηκε προφανώς με τον ίδιο τρόπο.





Το σκυλάκι άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα όταν ήταν στο σπίτι. Μερικές φορές κοίταζε την Alhanna επίμονα. Άλλες φορές προσκολλούσε στην κηδεμόνα της, πίεζε την κοιλιά της και φαινόταν ανήσυχη και ταραγμένη καθώς η Alhanna έφυγε από το σπίτι.


Ήταν μια συμπεριφορά που η Alhanna δεν είχε δει ποτέ στο αγαπημένο της σκυλί.

Τα πράγματα κλιμακώθηκαν όταν ο Keola άρχισε να πιέζει την Alhanna συνεχώς. Τέλος, η Alhanna άκουσε την προειδοποίηση του σκύλου και επέστρεψε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τη βρετανική έκδοση Daily Mirror.





“Η μητέρα μου με τηλεφώνησε και είπε,” Λάβετε υπόψη το ένστικτο του σκύλου σας, προσπαθεί να σας πει κάτι “.


Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, η Alhanna υποβλήθηκε σε εκτεταμένες εξετάσεις. Μετά από προσεκτική εξέταση, μεταφέρθηκε σε εντατική θεραπεία.


Εκεί έμαθε ότι η ζωή της κρεμόταν από ένα νήμα.


Αποδείχθηκε ότι η Alhanna είχε μία λοίμωξη στα νεφρά που προκλήθηκε από ένα ανθεκτικό στα αντιβιοτικά βακτήριο, το οποίο τη σκότωνε αργά από μέσα.





Οι γιατροί της είπαν ότι εάν έμενε χωρίς θεραπεία για μερικές ακόμη εβδομάδες, θα μπορούσε να είχε πεθάνει. Για δύο εβδομάδες αγωνίστηκε για τη ζωή της στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί έκαναν ό, τι μπορούσαν για να σώσουν τόσο την ίδια όσο και το αγέννητο μωρό.


Οι γιατροί έπρεπε να δημιουργήσουν ένα νέο αντιβιοτικό στο εργαστήριο, ένα ειδικά σχεδιασμένο για τη θεραπεία της λοίμωξης της Alhanna.



 

Ευτυχώς, τελικά σώθηκε και η γέννα έγινε κανονικά. Ο γιος της, Λίνκολν, γεννήθηκε χωρίς επιπλοκές.





Τα σκυλιά είναι γνωστά για την ικανότητά τους να εντοπίζουν ορισμένες μορφές καρκίνου και ασθενειών. Επιπλέον, υπάρχουν ορισμένα τετράποδα που είναι ειδικά εκπαιδευμένα για την ανίχνευση του καρκίνου του δέρματος, απλώς με την μυρωδιά των δερματικών βλαβών.


Ίσως η ιστορία της Alhanna είναι απλώς μια τυχερή σύμπτωση, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα ο Keola να αισθανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η ικανότητα των σκύλων να εντοπίζουν τέτοια πράγματα είναι πραγματικά απίστευτη – και ο Keola είναι ένα άλλο παράδειγμα αυτού.



 

“Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τόσο ο γιός μου Λίνκολν όσο και εγώ δεν θα είμασταν εδώ σήμερα αν δεν ήταν ο Keola”, είπε η Alhanna.





Η νεαρή μητέρα ισχυρίζεται επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Keola έδειξε την έκτη της αίσθηση του. Το σκυλάκι ήταν το πρώτο που κατάλαβε ότι ήταν έγκυος.


«Έκανα τα τεστ, αλλά χωρίς τύχη. Συνέχισαν να είναι αρνητικά. Μια μέρα έκανα έκανα ένα τεστ που βγήκε αρνητικό και μετά πήγα για ψώνια “, εξήγησε η Alhanna.



 

“Όταν επιστρέψαμε, ο Keola είχε ψάξει στο κάδο απορριμμάτων και πήρε το τεστ εγκυμοσύνης από εκεί. Δεν είχε αγγίξει ποτέ αυτό το καλάθι, οπότε ήταν εντελώς παράξενο. Κάθισε με το τεστ μπροστά της σαν να προσπαθούσε να μας πει κάτι. ”


Λίγο μετά τη γέννηση του μικρού Λίνκολν, υγιής και δυνατός, αυτός και ο Κιόλα ανέπτυξαν έναν αχώριστο δεσμό.

Τώρα, ο Keola ξοδεύει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με το νέο της μικρό αδερφό! Παρόλο που είναι ένα μεγάλο και ισχυρό ζώο, ξέρει ακριβώς πώς να είναι ευγενικός όταν περνάει χρόνο και αγκαλιάζει τον Λίνκολν.





Λίγα χρόνια αργότερα, ο Keola και ο Λίνκολν είναι ακόμα καλύτεροι φίλοι!


Ίσως δεν είναι καθόλου περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω.



 

Μοιραστείτε εάν συμφωνείτε επίσης ότι οι τετράποδοι είναι πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.


Πηγή: pet-sitting.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html